28 / 07 / 2024

Sheraton'a kriz yok!

Sheraton'a kriz yok!

Çeşme Sheraton 2 bin kişiyi yurtdışına uçurdu, krizde bile fiyatlarını değiştirmedi


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Düzenlediği kampanyalarla 2 bin kişiyi ücretsiz yurtdışına tatile gönderen Çeşme Sheraton, 29 Ekim'deki misafirlerine Roma tatili hediye edecek. Kampanya duyurulmadan 22 kişi rezervasyon yaptı

Sezonun kısa olması nedeniyle kış döneminde daha fazla müşteriyi Çeşme'ye çekmek için farklı kampanyalar yapan Çeşme Sheraton, 29 Ekim'de de 3 gece tatil yapanları 2 günlüğüne Roma'ya gönderecek. Daha duyurusu yapılmadan 22 kişinin rezervasyon yaptırdığı kampanyaya 600 kişinin katılması beklenirken Çeşme Sheraton bugüne kadar ücretsiz tatil kampanyalarıyla 2 bin müşterisini yurtdışına gönderdi.

Sheraton Çeşme Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İskender Dilek, yılsonuna kadar 3 bin 500 müşteriye ulaşmayı hedeflediklerini açıkladı. 29 Ekim'deki kampanya sayesinde 398 odalı oteli tamamen dolduracağını söyleyen Dilek, “29 Ekim'de 3 gece kalarak 705 TL ödeyen müşterilerimize kış boyunca 5 gece 725 TL'lik bir konaklama karşılığında da yine Roma tatilini hediye edeceğiz” dedi.

Müşterilerin eğer isterse Çeşme'deki tatillerinin rezervasyonunu yaptırarak yurtdışına daha da önce gidebileceğini açıklayan Dilek, “Daha kampanyayı duyurmadan 22 rezervasyon aldık” diye konuştu.

Kampanyalar sayesinde krize rağmen konaklama fiyatlarında indirim yapmadıklarını ve iyi bir sezon geçirdiklerini anlatan İskender Dilek, 2010'da Zürih, Barselona, Roma, New York, Viyana, Dubai, Prag, Salzburg gibi 10 destinasyona kampanya düzenleyeceklerini ifade etti.

2014 hedefi dünya turu

2012'de Bangkok ve Phuket'e yönelik bir kampanya tasarladığını söyleyen İskender Dilek, “2014'te hedefim dünya turu hediye etmek. Rotada İstanbul, Bangkok, Tokyo, Hawai, San Francisco, New York ve Viyana olacak” dedi.
Hale Tüzün/Vatan


Geri Dön