16 / 09 / 2024

Shorba, Astoria'da şube açtı!

Shorba, Astoria'da şube açtı!

Dünya mutfaklarından 3000 çeşit çorba sunan Shorba, bayilikle dünyaya yayılacak




Dünya mutfaklarından 3000 çeşit çorba sunan Shorba, İstanbul'da iki noktada şube açtıktan sonra franchise ile büyüme kararı aldı. İki konseptte bayilik verecek olan Shorba, markasını dünya da duyurmayı amaçlıyor.

3000 çeşit çorba tarifi iskandinavya'dan Arap mutfağına, Sicilya Bölgesi'nden Fas mutfağına, Çin'den Güney Amerika mutfağına, Akdeniz'den, Endonezya mutfağına kadar 3000 çeşit çorba tarifi ile hizmet veren Shorba, franchise (isim hakkı devri) ile büyüme kararı aldı. İstanbul Ataşehir'de açılan ilk restoranın ardından şubeleşmeye karar vererek Esentepe'deki Astoria'da da şube açan Shorba, restoran ve corner (mağaza için satış noktası) olmak üzere iki konseptte bayilik verecek. 

2 yılda dünyaya açılacak Bir Shorba restoranı açmak için 20 bin euro franchise bedeli ödemek gerekiyor. Shroba corner'ı ise 15 bin euro. istanbul'da Ortaköy, Bebek, Levent, Etiler, Kuruçeşme, Yeşilköy, Florya ve Bağdat Caddesi'ni hedefleyen marka, Ankara, Bursa, izmir ve Antalya'da da şubeler açacak, iki yıl içinde yurtdışına da açılma planları olan Shorba, Amerika'da New York, ingiltere'de Londra ve Rusya'da St. Petersburg gibi bölgelerde admı duyurmayı planlıyor.
Posta


Geri Dön