02 / 05 / 2024

Siemens iQ500 Kurutmalı Çamaşır Makinesi’nde büyük fırsat!

Siemens iQ500 Kurutmalı Çamaşır Makinesi’nde büyük fırsat!

Siemens, beyaz eşya sektöründe son dönemlerin en gözde elektronik eşyalarından biri olan kurutmalı çamaşır makinesi konusunda dev bir adım attı. iQ500 Kurutmalı Çamaşır Makinesi’ni piyasaya sunan Siemens, bu makinenin teknik özelliklerini ve fiyatını da müşterileriyle paylaştı.



Son dönemlerin gözde beyaz eşya ürünü kurutmalı çamaşır makinesi, bir çamaşır makinesini ve çamaşır kurutucusunu bir araya getiren bir kombinasyondur. Bir yandan çamaşır makinesi ve bir yandan da kurutma makinesinin özelliklerini bir araya getirir. Evinizde kurutma özellikli bir çamaşır makinesi kullanmanın pek çok rahat ve konforlu yanı vardır. Bu beyaz eşya ürünleri yalnızca yerden tasarruf sağlamazlar. Aynı zamanda, son derece kullanıcı dostu, çok yönlü, verimli ve kompakttırlar. İşte Siemens’in satışa çıkardığı iQ500 Kurutmalı Çamaşır Makinesi, bu kapsamda tam tüketicilerin aradığı bir makine olarak öne çıkıyor.

Siemens iQ500 Kurutmalı Çamaşır Makinesi’nde büyük fırsat!

OUTDOOR PROGRAMI

Yapıştırılmış dikişler, membran kaplamalar ve su itici kumaşlar özellikle ısıya karşı oldukça duyarlıdır. Bu nedenle outdoor kıyafetlerinin bakımına özen gösterip, kurutma esnasında yalnızca hassas işlem uygulanmalıdır. Outdoor programı düşük sabit bir sıcaklığı korur ve aynı zamanda nem sürekli ölçülür. Bu sayede, eşyalarınız kusursuz şekilde kurutulur. Bunun yanı sıra, giysilerinizin bakıma ihtiyacı varsa, yıkamaya emprenye sıvısı da ilave edebilirsiniz.

MÜKEMMEL SESSİZLİK, DAHA FAZLA STABİLİTE

AntiVibration Sistemli Siemens iQ500 Kurutmalı Çamaşır Makinesi, tambur dönerken titreşimleri emer. Bu özellik, kurutmalı çamaşır makinenizin sessiz çalışmasını sağlar. Yenilikçi salınım sistemi, 3 yay ve 3 amortisöre sahip olmasıyla ön plana çıkar. Bu sayede, Siemens iQ500 Kurutmalı Çamaşır Makineniz çok daha yüksek stabilite ve kusuruz sessizlik sunar.

Peki, Siemens iQ500 Kurutmalı Çamaşır Makinesi’nin teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar? İşte detaylar...


Geri Dön