20 / 05 / 2024

Sienna Miller Londrada 3.5 milyon euroya ev aldı!

Sienna Miller Londrada 3.5 milyon euroya ev aldı!

Yedi ay önce başarılı oyuncu Jude Law'dan ayrılan Hollywood'un seksi oyuncusu Sienna Miller, yeni aşkı Tom Struddige ile aynı eve taşınma kararı aldı...



Yedi ay önce başarılı oyuncu Jude Law'dan ayrılan Hollywood'un seksi oyuncusu Sienna Miller, yeni aşkı Tom Struddige ile aynı eve taşınma kararı aldı... Şubat ayından beri 26 yaşındaki Struddige'le birlikte olan yaşındaki güzel oyuncu, Londra'nın güneyinde 3.5 milyon Euro'luk bir villa alacak. Ünlü ikili, tarihi bir yapı olan evi görür görmez âşık oldu. Ev için alışverişe başlayan çift, bir iç mimardan destek almayı planyıor.

LAW yüzünden zor günler geçiren Miller, yeni sevgilisiyle ilişkisini kameralardan uzak ya şamayı tercih ediyor. Kendisi gibi oyuncu olan sevgilisiyle her konuda iyi anlaşan güzel oyuncunun yakın çevresi, Miller'in Law'm dengesizliklerinden çok yoruldu ve Struddige'in sakin oluşu nedeniyle sorun yaşamadıklarını söyledi. Şu an için evliliğe uzak olduğu söylenen çiftin bir süre aynı evde yaşadıktan sonra karar vermek istedikleri belirtildi.

Habertürk


Geri Dön