17 / 05 / 2024

SİF JCB, dans eden kepçeler gösterisi yaptı!

SİF JCB, dans eden kepçeler gösterisi yaptı!

Tarım ve Köy İşleri Bakanı Mehdi Eker, Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak ve çok sayıda davetlinin yer aldığı etkinlikte katılımcılar, yeni JCB modellerini değerlendirme, sürüş yeteneklerini fark etme, deneyimlerini paylaşma fırsatı yakaladılar



Pazar taleplerindeki değişiklikleri en iyi şekilde karşılamak amacıyla ürün hattını her geçen gün genişleten SİF JCB İş Makinaları, Türkiye pazarına sunduğu yeni nesil iş makinalarını son kullanıcılar ile buluşturmak amacıyla yeni bir demoyu Diyarbakırda sergiledi. Bu özel roadshow için İngiltereden 5.000 kilometre yol yaparak Türkiyeye gelen İngiliz şov operatörleri ile birlikte Türk operatörlerinin gerçekleştirdiği dünyaca ünlü Dancing Diggers Danseden Kepçeler gösterisi Ordu ve Sivasdan sonra  28 Nisan 2011, Cumartesi günü Diyarbakırda gerçekleşti.

Tarım ve Köy İşleri Bakanı Mehdi Eker, Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Halid Advan ve Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Adayları ve çok sayıda davetlinin yer aldığı etkinlikte katılımcılar,Dancing Diggers Danseden Kepçeler gösterisine hayran kaldılar. Danseden Kepçeler showunu gerçekleştiren operatörler, halkın ilgisinden ve Tarım ve Köy İşleri Bakanı Eker tarafından tebrik edilmiş olmaktan memnuniyet duyduklarını dile getirdiler.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan SİF JCB İş Makinaları Pazarlama Müdürü Esra Temel Vurgun, JCB 3CX SM ve 1CX kazıcı-yükleyiciler ile birlikte JCB 456E ZX lastik tekerlekli yükleyici, JCB JS 290 paletli ekskavatör,  JCB 531-70 teleskobik yükleyici ve JCB 8055 mini ekskavatör modellerinin yüksek performansını ve inovatif özelliklerini özel bir şov ile sergileyerek katılımcılara daha somut bir şekilde aktardıklarını söyledi ve bu yılki roadshow kapsamında Türkiye genelinde yaklaşık 4000 km yol alacaklarını sözlerine ekledi.

SİF JCB İş Makinaları, Türkiye genelinde start verdiği roadshow kapsamında, tüketicileri yüksek performanslı ve inovatif özelliklere sahip yeni JCB modelleri ile tanışmaya ve bu teknolojiyi denemeye davet ediyor. 26 Nisan 13 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan JCB Roadshow 2011, Türkiye genelinde 8 ilde davetlilerle buluşacak.


Geri Dön