30 / 04 / 2024

Sıfır km Alfa Romeo Tonale'nin fiyatı ne kadar oldu? İşte 4 Şubat 2023 fiyat listesi...

Sıfır km Alfa Romeo Tonale'nin fiyatı ne kadar oldu? İşte 4 Şubat 2023 fiyat listesi...

Alfa Romeo Tonale'nin yeni fiyat listesi yayımlandı. İşte 2023 model Alfa Romeo Tonale güncel fiyatları...



Alfa Romeo, Tonale isimli modelinin 2023 model yılı satış fiyatlarını açıkladı. Ocak ayının ardından Şubat'ta da otomobile zam geldiği görüldü. Peki Alfa Romeo Tonale'nin fiyatı kaç TL oldu? İşte detaylar...

Alfa Romeo Tonale,'nin V ön ızgarası, full LED adaptif matrix 3+3 farları, çevirmeli telefon konseptini andıran 20 inç teledial alaşım jantları ve arka stop lambalarıyla ilk görüşte dikkatleri üzerine çeken bir dış görünümü bulunuyor. Ayrıca sürücü odaklı bir iç tasarıma sahip olan Alfa Romeo Tonale, ambiyans aydınlatması ile ilk görüşte bir Alfa Romeo olduğunu ispat ediyor. 12.3 inç dijital ekranı bulunan Tonale, aktif olan güvenlik uyarılarını, şarj bilgilerini ve navigasyonu göz hizanızda konumlandırarak huzurlu ve konforlu bir sürüş vadediyor.

Sıfır km Alfa Romeo Tonale nin fiyatı ne kadar oldu? İşte 4 Şubat 2023 fiyat listesi...

Alfa Romeo Tonale, Misano mavi, Alfa kırmızısı, Vezüv gri, Alfa siyahı, Montreal yeşil ve Alfa beyazı olmak üzere 6 farklı renk seçeneğiyle alıcılarını bekliyor. Ayrıca alıcıya 18, 19 ve 20 jant seçeneği sunuluyor. Tonale, hayrete düşüren teknolojik özellikleriyle de sınıfının önde gelen otomobilleri arasında yer alıyor.

Alfa Romeo Tonale, NFT blok zinciri sertifikasyonu bulunan ilk otomobil olmasıyla da araç almak isteyenlerin tercih sebebi oluyor. Bu özellik sayesinde otomobilin ömrü ile ilgili gizli ve hatasız bir kayıt geçmişi oluşturmak için araç verilerini kayıt altına alınıyor. Bu kayıt geçmişi sayesinde Alfa Romeo Tonale'ye uygun bakımlar yapılarak üstün sürüş performansı sağlanıyor.

Peki Alfa Romeo Tonale fiyatları kaç TL oldu? İşte 4 Şubat 2023 fiyat listesi...


Geri Dön