03 / 05 / 2024

Sıfır otomobil alacakların beklediği müjde geldi! O kampanyalar peş peşe açıklandı! Duyan bayiye koştu! Hemen bir bakın!

Sıfır otomobil alacakların beklediği müjde geldi! O kampanyalar peş peşe açıklandı! Duyan bayiye koştu! Hemen bir bakın!

Sıfır otomobil alacakların beklediği müjde sonunda geldi. O kampanyalar peş peşe açıklandı! Duyan bayiye koştu...İşte 2022 yılının o son kampanyaları...Hemen bir bakın...



Opel Türkiye, Aralık'ta hem binek hem de ticari araç modellerindeki özel teklifleriyle de dikkat çekiyor.

Yine verilen detaylara Alman tasarım öğelerini taşıyan, altıncı nesli ile yollardaki yerini alan yeni Opel Astra, otomatik şanzımanlı tüm versiyonlarında 150 bin lira için 15 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi ya da 120 bin lira için 12 ay vade ve sıfır faizli kredi imkânıyla alıcılarını bekliyor. Yine verilen detaylara göre, 1.2 litrelik benzinli motora sahip 6 ileri manuel şanzımanlı Opel Astra modeli de 693 bin 900 liradan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.

Opel'in SUV’daki amiral gemisi Opel Grandland, 250 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi veya 170 bin TL için 12 ay vade, sıfır faizli kredi imkânıyla 962 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla showroomlarda müşterileriyle buluşuyor.

Markanın sıra dışı hatları, Opel Vizör’ü ve Pure Panel kokpitiyle ses getiren modeli Mokka, 120 bin lira için 12 ay vade, sıfır faizli kredi ya da 150 bin lira için 15 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi imkânıyla 870 bin 900 liradan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.

Ayrıca yine Opel'in resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, sağlık çalışanları, avukatlar, polisler, askerler, öğretmenler ve bu meslek gruplarının birinci derece yakınları Opel Mokka’yı özel ek indirim fırsatlarıyla alabiliyor.

Opel’in yeni tasarım dilini en iyi biçimde yansıtan modelleri arasında bulunan Crossland, 120 bin lira için 12 ay vade ve sıfır faizli kredi ya da 150 bin lira için 15 ay vade, yüzde 0,99 faizli kredi seçeneğiyle müşterilerine sunuluyor. En çok tercih edilen SUV modellerinden biri olan Crossland, 629 bin 900 liralık başlangıç fiyatıyla da alıcıların radarına giren modeller arasında yer alıyor. 

Yine verilen detaylara göre, Opel’in sürüş keyfiyle öne çıkan hatchback modeli Corsa’nın Elegance ve Ultimate otomatik vites versiyonları, 120 bin lira için 12 ay vade, sıfır faizli kredi veya 150 bin lira için 15 ay vade, yüzde 0,99 faizli kredi imkânıyla da tüketicilere sunuluyor. Ayrıca Opel Corsa modeli ayrıca ÖTV matrah güncellemesi sonrası 464 bin 900 liradan başlayan fiyatlarla alınabiliyor.

Yine aktarılan detaylara göre, binek otomobil konforunu ticari araç özellikleriyle birleştiren Combo Life’a 525 bin 900 liradan, çok yönlü kasası ve yüksek taşıma kapasitesiyle öne çıkan Combo Cargo’ya ise 421 bin 900 liradan başlayan fiyatlarla da sahip olunabiliyor.

Sıfır otomobil alacakların beklediği müjde geldi! O kampanyalar peş peşe açıklandı! Duyan bayiye koştu! Hemen bir bakın!

Verilen bilgilyere göre, yüksek taşıma kapasitesi ve akıllı teknolojileriyle ticarette işleri kolaylaştıran Vivaro Cargo 561 bin 900 liradan Vivaro City Van ise 682 bin 900 liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkıyor. Ergonomik tasarımı, yenilikçi teknolojileri, üstün Alman mühendisliği ve iyi düşünülmüş detaylarıyla yeni Zafira Life 915 bin 900 liradan başlayan fiyatıyla alıcılarını bekliyor.

Opel ayrıca aralık ayında yeni kampanya olanaklarına ek olarak, birbirinden farklı ödeme çözümlerini de bir arada sunuyor. Geniş ticari ürün gamı ve Alman teknolojisini en çağdaş tasarımlarla buluşturduğu yeni binek modelleriyle Opel, aralık ayında müşterilerini showroomlarına çağırıyor..

Ayrıca Opel modellerini online şekilde keşfetmek isteyenler, yenilenen Opel Türkiye web sitesi üzerinden tüm detaylara da ulaşabiliyor.

DS Automobiles'ın aralık 2022 teklifleri kapsamında, özel tasarımı ile DS 4, 300 bin liraya 12 ay vadeli yüzde 0,99 faizli kredi fırsatıyla satışa sunuluyor.
Şirket tarafından konu ile ilgili olarak yapılan açıklamaya göre, DS Automobiles, DS ayrıcalığına sahip olmak isteyenlere özel cazip satın alma tekliflerini de bir arada sunuyor.

Seçkin tasarıma yenilikçi teknolojiler eşliğinde sahip olmak isteyenlere hitap eden zarif sedan modeli DS 9’da da 300 bin lira için 12 ay vadeli yüzde 0,99 faizli yine özel bir kredi fırsatı da sağlanıyor.

DS Automobiles, yepyeni modelleriyle premium otomobil dünyasındaki konumunu kuvvetlendirmeye de devam ediyor. Dünya çapında premium segmentteki pazar payını artırmayı sürdüren DS Automobiles, yeni DS 4 ile gelişimine hız katıyor.

Yine verilen detaylara göre, DS 4, kompakt hatchback sınıfında yepyeni bir tasarım anlayışını kullanıcılarıyla bir araya getiriyor. DS 4, boyutlarıyla da bunu kanıtlıyor. Verilen detaylara göre, 1,83 metrelik genişliği ve 20 inçe kadar hafif alaşım jant seçeneklerine sahip 720 mm’lik büyük tekerlekleri ile, kompakt 4,40 metrelik uzunluğu ve 1,47 metrelik yüksekliği otomobile etkileyici bir görünüm katıyor.


Geri Dön