18 / 05 / 2024

Sıfır telefon alamayan vatandaşın ikinci tercihi bakın ne oldu!

Sıfır telefon alamayan vatandaşın ikinci tercihi bakın ne oldu!

Dolar kuru ve artan enflasyonla birlikte özellikle teknolojik cihazların fiyatlarında artış meydana geldi. Telefon almak da bu noktada lüks olmaya başladı. Sıfır telefon alamayan kişiler de bu yola başvurdu. İşte detaylar!



Sıfır telefon alamayan vatandaşlar, telefon tamircilerinin yolunu tutmaya başladı. Cep telefonunun modelini yükseltemeyen kişiler, tamircilere gitmeye başladı. Bu hususta kılıf ve ekran koruyucularına da talep artmaya başladı. Her geçen gün telefon fiyatlarının arttığı bu dönem, sıfır telefon alamayan vatandaşlar, telefonlarını tamir için bırakmaya başladı.

Düzce’de cep telefonunun son teknoloji olmasını isteyen pek çok vatandaşlar yoğunluk oluşturuyor. Yeni telefon alamayan kişilerin de ilk tercihi telefonlarını tamir ettirmek oldu.

 Sıfır telefon alamayan vatandaşın ikinci tercihi bakın ne oldu!

TELEFON TAMİRİ TALEBİ ARTTI!

Düzce’de telefon satışı ve tamiri yapan Ertuğrul Aydoğan, vatandaşların telefonlarını tamirata getirme oranının şu günlerde yükseldiğini ifade etti. Esnaf Ertuğrul Aydoğan, “Piyasanın şartları herkesin malumu. Sıfır telefon fiyatları ise gerçekten çok yükselmiş halde. Vatandaşların şu sıralardaki tercihi ya ikinci el telefonlara yönelmek ya da elindeki mevcut telefonlarını tamiri konusunda bizim yanımıza gelmek oluyor.

 Sıfır telefon fiyatlarında ki artışından dolayı ile satışlar daha düşük. İkinci el telefon satışları daha iyi durumda. Şu sıralarda da en çok telefon tamiri yapmaktayız. Vatandaş elindeki telefonun daha çok tamirini yaptırma niyetinde. Telefonlarını daha iyi korumak için de kılıf kullanıyorlar. Ekranların kırılmaması için ekran arkası yani telefonun kasasının da hasar görmemesi, kırılmaması için önlü arkalı koruma amaçlı jelatinlerin satışı da bir hayli arttı. Kırılmaz cam tavsiyelerimiz arasında oluyor. Bunları vatandaşlara kesinlikle öneriyoruz" ifadelerine yer verdi.

İPHONE KİRALAMA SAYISI DA ARTMAYA BAŞLADI!

Apple'ın popüler akıllı telefonu iPhone'a günden güne yapılan zam, vatandaşlar arasında gündem oldu. Bu zam haberinden sonra telefon sahibi olmak isteyenlerin tercihi telefon kiralamaktan yana oldu. Kiralabunu.com adlı bir web sitesi, iPhone kiralamaya yönelik talep patlaması yaşadı.

Dolarda son durum ne? Euro şu an ne kadar? 11 Haziran Pazar dolar ne kadar oldu? Güncel dolar alış, satış fiyatı!

Öğrencilere vergisiz telefon nasıl alınır? Öğrencilere ÖTV'siz telefon ne zaman gelecek?

Telefon kullanıcılarına duyuru yapıldı! 81 il için geçerli!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön