27 / 04 / 2024

Sign of the City Awards için başvurular başladı!

Sign of the City Awards için başvurular başladı!

İş birliğinde bulunduğu kurum ve kuruluşlarla bu yıl gücünü daha da yükselten Sign of the City Awards (SotCA) için başvurular başladı. Gayrimenkul sektörünün en prestijli platformu olan yarışmaya, 4 Ekim’e kadar başvuruların yapılması gerekiyor.



Gayrimenkul sektörünün tüm paydaşlarını aynı çatı altında bir araya getiren Sign of the City Awards için başvurular kabul edildi. Gücüne güç ve prestij katmak isteyen tüm sektör temsilcilerini yarışmaya başvuruda bulunan SotCA için son katılım tarihi: 4 Ekim. Yapılan jüri çalışma toplantısı sonrası yarışmanın kategorileri güncellendi ve sadeleştirildi. Yeni bir kategori olarak da “En Yeşil Mahalle” eklendi.Gayrimenkul sektörününen kapsamlı buluşma platformu SotCA’da bu yıl da devam eden ve tamamlanmış projeler, “En iyi Konut Projeleri”, “En İyi Ticari Projeler”, “En İyi Hizmet Yapıları”, “Kent ve Mimarlık”, “Etkileşim, İletişim ve Yönetim” olmak üzere, 5 ana kategoride yarışacak. Özel sektörün yanı sıra her yıl olduğu gibi kamu sektöründen de projeler yarışma kapsamında gerçekleşecek.

Akademisyenler, meslek grupları, sektörün söz sahibi dernek ve kurumlarının katılım ve destek verdiği 2013 yılından beri gerçekleşen SotCA, bu yıl RE360 Gayrimenkul Buluşması ile gücünü birleştirdi. Sign Of The City 2019 ödül töreni, gayrimenkul sektörünü 360° kapsayan, önemli bir platform olarak kabul edilen ve organizasyonunu Alkaş’ın gerçekleştirdiği RE360 Gayrimenkul Buluşması kapsamında 11 Aralık’ta düzenlenecek.

Sektöre Büyük Davet İTO’da Başladı

Sign of the City Awards, gayrimenkul sektörü için son derece değerli olan 3 büyük şehir İstanbul,  Ankara  ve İzmir’de ticaret odalarına destek verdi. SOTCA organizasyon komitesinin de düzenleyeceği Ticaret Odası buluşmalar sonrasında sektörün yarışmaya katılımına teşvik verilecek. Bu buluşmaların ilki önceki gün İstanbul Ticaret Odası’nda düzenlendi. SOTCA organizasyon komitesi, İTO Gayrimenkul Başkanlığı ev sahipliğinde yapılan toplantıda yarışmanın yeniliklerini ve gelişmeleri aktardı.

Yakup Köç: SOTCA Gayrimenkul Sektörü İçin Büyük Fırsat

İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Yakup Köç, İTO’nun mevcut 427 bin üyesinin 100 bine yakınının gayrimenkul sektörü ve sektör ve tedarikçilerinden meydana geldiğini ifade etti. Köç, “İTO olarak Sign of the City Awards’u önemsiyoruz. Geçtiğimiz bu zor zamanlarda böyle bir ödül töreninin yapılmasını fırsat olarak görüyoruz. Yarışmanın jürisinde yer almak bizi heyecanlandırıyor ve katkı sağlamaya gayret ediyoruz. Özellikle bu dönemde iki konu üzerinde yoğunlaşıyoruz: İlki sektörle ilgili mevzuat ve düzenlemeler. Bunların yapılması konusunda katkı sağlamak bizim için önemli. İkincisi de yurt dışı gayrimenkul satışına katkı sağlamak. 15 yıldır ülkemizde oluşan müşavirlik ve proje birikimlerinin yurt dışına pazarlanması ve yine müteahhitlik alanındaki çalışmaları yurt dışına taşımak konusunda da çabalar veriyoruz. Her yıl Moskova, Cannes, Dubai gibi şehirlerde düzenlenen fuarlara katılıyoruz'' diye kounuştu.


Geri Dön