28 / 04 / 2024

Sigorta sektörü hasar ödemeleri için düğmeye bastı! 

Sigorta sektörü hasar ödemeleri için düğmeye bastı! 

Türkiye Sigorta Birliği (TSB) Başkanı Atilla Benli yaptığı açıklamada sigorta şirketlerinin depremin ilk gününden itibaren, tek yürek halinde çalışmalarına devam ettiğini belirterek, sigorta sektörünün hasar ödemelerine başladığını söyledi.



Türkiye Sigorta Birliği (TSB) Başkanı Atilla Benli yaptığı açıklamada sigorta şirketlerinin depremin ilk gününden itibaren, tek yürek olarak çalışmalarına devam ettiğini belirterek, sigorta sektörünün hasar ödemelerine başladığını kaydetti.

Türkiye Sigorta Birliği'nden yapılan açıklamada görüşleri yer alan Atilla Benli, Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası afet bölgesindeki incelemelerini sürdürdüklerini, yüzyılın en büyük afetiyle karşı karşıya olduklarını fakat sigorta sektörünün bugünler için var olduğunu dile getirdi.

Sigorta sektörü hasar ödemeleri için düğmeye bastı! 

Yaptığı açıklamada sektör olarak, bölge ekipleri, paydaş kurumlar, acenteler ve uzmanlarla sahada olduklarını dile getiren Türkiye Sigorta Birliği (TSB) Başkanı Atilla Benli, hasar gören sigortalıların hayatlarını kolaylaştırmak için üzerlerine düşen görevleri ivedilikle yaptıklarını, sektörün hasar ödemelerine başladığını duyurdu.

Türkiye Sigorta Birliği (TSB) Başkanı Atilla Benli, zararların bir an önce giderilebilmesi ve hasar tazmin sürecinin hızla işletilebilmesi amacıyla tüm sigorta şirketleri olarak hasar sürecin hızlandırılmasından, çağrı merkezlerinde depremden zarar görenlere ayrı hatların açılmasına ve bölgede hasar iletişim merkezlerinin kurulmasına kadar bir dizi önlem aldık ve almaya devam ettiklerini söyledi.


Geri Dön