18 / 05 / 2024

Sigortası olmayanlar vakit dolmadan hemen başvursun! 2.604 TL ödeme yatırılacak!

Sigortası olmayanlar vakit dolmadan hemen başvursun! 2.604 TL ödeme yatırılacak!

Sigortası olmayanlar vakit dolmadan hemen başvursun... Tam tamına 2.604 TL ödeme yatırılacak... Bu ödemeleri sakın kaçırmayın...



Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından açıklanan şartları sağlayan vatandaşlara destek ödemesi veriliyor. Bu destek ödemeleri kapsamında hesaplara 2 bin 604 TL tutarında ödeme yatırılıyor.

Sigortası olmayanlar vakit dolmadan hemen başvursun! 2.604 TL ödeme yatırılacak!


BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Söz konusu bu destek ödemelerinden yararlanmak için vatandaşların öncelikle başvuru yapması gerekli. Ayrıca söz konusu bu başvuru işlemleri ise 2 biçimde olabiliyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı web sitesi üzerinden e-Devlet sistemine giriş yaparak siz de başvuru yapabilirsiniz.

Eğer internet üzerinden başvuru yapamazsanız, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına müracaat ederek başvuru yapabilirsiniz. Sigortasız vatandaşlara sunulan destek ödemesi 3 ayda bir olacak şekilde 2 bin 604 TL şeklinde belirlendi.

BAŞVURU ŞARTLARI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen bu destek ödemesinden faydalanabilmek için öncelikle başvuru şartlarını sağlamanız gerekiyor. Başvuru yapacak olan kişilerin ihtiyaç sahibi olması gerekli. Ayrıca başvuru yapacak olan vatandaşların 65 yaşından büyük olması da gerekiyor. Ayrıca 65 yaşını dolduran SSK, Bağ-Kur veya 4C'li olarak herhangi bir ek geliri bulunmaması ve SGK'ya ödeme yapmamış olması da şartlar arasında bulunuyor.

TOKİ'den İzmir'e 885 konutluk iki yeni proje geliyor! Tarihler resmen tek tek açıklandı!

Aile Destek Programı ödemeleri hesaplara yatırıldı mı? Mayıs 2023 destek ödemeleri ne zaman yatırılacak? Hemen bakın

En düşük emekli zammı için flaş bir tahmin geldi! Hemen kulislerde konuşulan bu rakama bakın!


Geri Dön