28 / 04 / 2024

Şile Kilia Konakları nerede?

 Şile Kilia Konakları nerede?

Firma: İmsa İnşaat

Proje: Şile Kilia Konakları

Satışların devam ettiği Şile Kilia Konakları nerede sorusunun yanıtı için haberimizi okumanız yeterli. Proje, 100 milyon dolar yatırım bedeli ile İstanbul Şile'de hayata geçiriliyor...



Konakların; Sarı Çınar Konakları, Yeşil Mercan Konakları, Mavi Kale Konakları olarak adlandırıldığı Şile Kilia Konakları nerede sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz.


100 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçirilen Şile Kilia Konkları satış fiyatları 650 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Projenin ilk etabında teslimler 24 ay sonra gerçekleşecek.


Şile Kilia Konakları nerede sorusuna İstanbul Anadolu yakası Şile cevabı uygun görülüyor. Satışların devam ettiği proje, 83 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. 


 Şile Kilia Konakları nerede?


Şile Kilia Konakları ödemeleri kapsamında banka kredisi kullanılıyor. 104 adet konaktan meydana gelen proje,  İmsa İnşaat  imzasıyla yaşama geçiriliyor. 


Kilia Konakları Şile projesinde;  piknik alanları, spor alanları, açık - kapalı yüzme havuzu, bisiklet ve yürüyüş yolları, otopark, güvenlik gibi sosyal imkanlar mevcut.


Şile Kilia Konakları nerede?

Şile Kilia Konakları adres bilgileri: Çavuş Mah. Bayrak Cad. No: 6 Şile - İstanbul


Kilia Konakları Şile iletişim:

Telefon: 0216 712 16 47

Web adresi: http://www.kilia.com.tr/  

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön