27 / 04 / 2024

Şile Kilia Konakları fiyat!

Şile Kilia Konakları fiyat!

Firma: Ekşioğlu İmsa İnşaat

Proje: Kilia Şile Konakları

Şile Kilia Konakları fiyat bilgisi haberimizin içerisinde yer alıyor. İmsa İnşaat Kilia Şile Konakları projesinde yüzde 25 peşinat ile 120 aya kadar vadelendirme imkanı bulunuyor



Ekşioğlu İmsa İnşaat imzası taşıyan Kilia Konakları projesi Şile'de hayata geçiriliyor. Şile Kilia Konakları fiyat bilgisinden önce projeden bahsedelim.


Kilia Konakları projesi 104 adet tribleks villa ve AVM'de meydana geliyor. Konakların alanları 300 metrekare ile 500 metrekare arasında değişiyor. 


Şile Kilia Konakları fiyat!

Şile Kilia Konakları fiyat kapsamında satışlar 650 bin dolardan başlayan fiyatlarla gerçekleşiyor. İmsa İnşaat  Kilia Şile Konakları  ne zaman teslim sorusuna ilk etap için 24 ay sonra yanıtı veriliyor.


Kilia Şile Konakları ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinat ödeniyor. Kalan tutar ise 120 aya kadar vadelendirilebiliyor. Projede konaklar, Sarı Çınar Konakları, Yeşil Mercan Konakları, Mavi Kale Konakları olarak adlandırılıyor.


Kilia Şile Konakları projesi sosyal olanakları arasında piknik alanları, spor alanları, açık - kapalı yüzme havuzu, bisiklet ve yürüyüş yolları, otopark, güvenlik bulunuyor.


Şile Kilia Konakları adres bilgileri!

Kilia Şile Konakları adres: Çavuş Mah. Bayrak Cad. No: 6 Şile - İstanbul


Telefon: 0216 712 16 47

Web adresi: http://www.kilia.com.tr/  


projeye sor



Geri Dön