28 / 04 / 2024

Silivri Beyciler Mahalle Evi, Ekim'de hizmete girecek!

Silivri Beyciler Mahalle Evi, Ekim'de hizmete girecek!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Beyciler Mahallesi’nde bir dizi incelemeler yaptı. Başkan Yılmaz, Silivri Belediyesi Beyciler Mahalle Evi’nin Ekim ayı içerisinde hizmete gireceğini müjdeledi.



Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, mahalle muhtarları ile gerçekleştirdiği toplantıdan sonra sorunlara çözüm bulmak ve yeni projeleri hayata geçirmek için ziyaretlere başladı. Silivri Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Yılmaz, ilk olarak Beyciler Mahallesi’nde bir dizi inceleme yaptı. Tüm kontrollerin ve gerekli incelemelerin yerinde değerlendirildiği ziyarete Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, Silivri Muhtarlar Derneği Başkanı Muharrem Eren ve Beyciler Mahallesi Muhtarı Yaşar Köse de katıldı. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, sorunları yerinde tespit etmek için başladığı ziyarette ilk olarak muhtarlık binasına geldi. Burada köy kamusal hizmet alanlarında devam eden hukuki süreç ile ilgili muhtar Yaşar Köse’den ayrıntılı bilgi alan Başkan Yılmaz, çözüm fikirlerini iletti ve takipçisi olacaklarını söyledi.

MAHALLE EVİ’Nİ İNCELEDİ

Başkan Yılmaz, muhtarlık binasından sonra Silivri Belediyesi Beyciler Mahalle Evi’nde incelemeler yaptı. Ekim ayı itibari ile hizmete açılacak olan mahalle evinde eğitim alanları, tuvalet ve mutfak gibi temel kullanım alanlarını da kontrol ederek eksiklerin giderilmesi için talimat verdi.

 

KÖY YOLLARI, FUTBOL SAHASI VE OKUL DUVARLARINI KONTROL ETTİ

Mahalledeki futbol sahası, köy yolları ve okul duvarlarını da denetkeyen Başkan Yılmaz, yardımcılarını ve birim müdürlerini bütçe çerçevesinde yönlendirdi. Yerinde yaptığı incelemelerin ardından köy kahvehanelerini de ziyaret ederek mahalle sakinleriyle sohbet eden Başkan Yılmaz, talepleri birebir dinledi ve “Biriken problemleriniz var. Mahallelerin hepsine eşit bakarak hakkettikleri ölçüde hizmetten, özellikle kadınlarımız ve kızlarımızın faydalanması gerektiğini düşünüyorum. Tüm sorunları en kısa sürede bir bir çözeceğiz.” şeklinde konuştu.


Geri Dön