14 / 05 / 2024

Siltaş Panorama’da 2+1, 4+1, 3+1, 5+1 konutlara yoğun talep!

Siltaş Panorama’da 2+1, 4+1, 3+1, 5+1 konutlara yoğun talep!

Siltaş Yapı imzalı Siltaş Panorama’da yer alan 3+1 ve 3,5+1 dairelere ilgi oldukça büyük. Peki Siltaş Panorama nerede konumlanıyor? Siltaş Panorama'da yer alan konutların özellikleri neler? İşte detaylar...



Siltaş Panorama’da 2+1, 4+1, 3+1, 5+1 konutlara yoğun talep!

KULLANIŞLI KONUTLARLA RAHAT YAŞAM FIRSATI

Siltaş Panorama, panoramik deniz ve adalar manzarası ile ön plana çıkıyor. 23 bin metrekarelik arazi alan üzerinde inşa edilen proje 7 ve 11 katlı 13 bloktan oluşuyor. 650 daire ve 24 ticari ünitenin yer aldığı projenin yüzde 65’i sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayrılmış durumda. Projede 3+1 ve 3,5+1’lerin yanı sıra 2+1, 4+1 ve 5+1 daireler de yer alıyor 

SOSYAL ALANLAR NELER?

LifeX konseptiyle komple bir yaşam alanı sunan Siltaş Panorama’da; proje sakinlerinin misafirlerini beş yıldızlı otel konforunda ağırlayabilecekleri misafir süiti, klasik bir kafeterya yerine içeceklerini yudumlarken aynı zamanda kütüphaneden seçtikleri bir kitabı okuyabilecekleri bir kafe-kütüphane, geniş ekranda film ya da maç izleyebilecekleri cep sineması gibi pek çok detay bulunuyor. Elektrikli araçlar için e-şarj istasyonu altyapısının yer aldığı projede; yüzme havuzu, çocuk oyun odası,  toplantı odası, fitness salonu ve sauna da yer alıyor. 

Projede bulunan yürüyüş ve bisiklet parkuru, spor ve oyun sahaları, süs havuzları,  kamelya ve dinlenme alanları, şelaleler ve koku bahçeleri de bulunuyor.

KONUM ÖZELLİKLERİ

Siltaş Panorama kara, hava yolu, deniz ve raylı sistem gibi pek çok farklı ulaşım alternatifinin kesişim noktasında yer alıyor. Proje; metroya Pendik sahiline 5 dakika, 4 dakika, Pendik Marina’ya 9 dakika, yüksek hızlı trene ve İDO Pendik Terminali’ne 5 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika, üçüncü köprü bağlantı yoluna 10 dakika Viaport’a 18 dakika, Adalar’a 25 dakika mesafede konumlanıyor. E -5’e 2 dakika, TEM’e 10 dakika, FSM köprüsüne 25 dakika uzaklıkta bulunan proje; okul, kuaför, market, AVM, hastane gibi önemli noktalara yakınlığıyla da yaşam standartlarını yükseltiyor.

O ilde 27 adet gayrimenkul satılıyor! 189 bin 744 TL'den başlayan fiyatlarla... 

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı! Hedef 75 milyar dolar oldu!


Geri Dön