01 / 05 / 2024

Silva Villaları çekmeköy'de 1 milyon dolara!

Silva Villaları çekmeköy'de 1 milyon dolara!

Essa Gayrimenkul tarafından çekmeköy'de hayata geçirilen Silva Villaları satışa çıktı. 8 müstakil villanın yer aldığı projede konut alanları 410 metrekare olarak belirlenirken, villaların fiyatları 1 milyon dolar ile 1 milyon 300 bin dolar arasında değişi



Orman manzaralı balkonlar

İnşaatının yüzde 95'i tamamlanan villaların ince işleri devam ediyor. Zemin katında geniş cam sürgülü kapılarla bahçeye açılan 65 metrekare   salon ve 21 metrekare mutfak alanları, misafir banyosu ve bir oda ile binanın arka tarafında ise hizmetli odası banyosu ve çamaşırhane bulunuyor. 6 dönüm arsa üzerine konumlandırılmış projede, zeminin üzerindeki 2 katta 4 yatak odası ve bunlara hizmet edecek olan soyunma odaları ve banyoları bulunuyor.

Odaların her birinde özel orman manzaralı teras ve balkonlar mevcut. 250 metrekare oturumlu villaların ön ve arkasında 300 ve 400 metrekarelik bahçeler bulunuyor. Her villa iki araçlık kapalı otopark alanına sahip ve otoparktan evlere direkt giriş var. Her iki köprüye de sadece 15 dakika mesafede yer alan Silva Villaları, çatı çelik konstrüksiyon olarak imal ediliyor.

Essa 60 daireli projeye başlayacak

Anahtar teslim villlalar yapan Essa Gayrimenkul daha önce bölgede Royal Villaları'nı inşa etmişti. şžirketin Silva Villalarının ardından bölgede 50-60 daireli yeni bir projeye daha start vereceği öğrenildi. Proje 4 katlı bahçe dublekslerden oluşacak.
Bugün

0216 639 08 78

http://www.essa.com.tr/


Geri Dön