05 / 05 / 2024

Silverline yeni gardırop tipi buzdolabını tanıttı!

Silverline yeni gardırop tipi buzdolabını tanıttı!

Ankastre mutfak ürünlerinde tasarım ve teknolojiyi birleştiren Silverline’ın gardırop tipi iki kapılı yeni no frost buzdolabı BZ 12003 modeli, şık inox görünümü ile mutfaklarınızı güzelleştiriyor Dekarasyon,Silver



 Ankastre mutfak ürünlerinde tasarım ve teknolojiyi birleştiren Silverline’ın gardırop tipi iki kapılı yeni no frost buzdolabı BZ 12003 modeli, şık inox görünümü ile mutfaklarınızı güzelleştirirken, geniş hacmi sayesinde de tüm yiyeceklerinizi rahatça saklayabileceğiniz geniş bir alan sağlıyor.
 
Tasarımı ile göz kamaştıran ve mutfaklarınıza yepyeni bir boyut getiren Silverline’ın iki kapılı BZ 12003 buzdolabı, LED dijital ekranı, hava temizleme özelliği ve dijital ayarlanabilir derece kontrolü ile sizleri şaşırtmaya devam ediyor.
 
Su Pınarı ile Her Mevsim Dilediğiniz Sıcaklıkta Su İçebilirsiniz
Silverline BZ 12003 buzdolabının su pınarı sayesinde isterseniz sıcak, isterseniz farklı desenlerdeki buzları ile içinizi donduracak soğuklukta su içebilirsiniz. BZ 12003 ile yüksek yerlere yetişme sıkıntısı çeken çocuklar için ideal erişim boyunda olan su pınarı ile, çocuklarınıza özgürce su içme zevkini yaşatabilirsiniz. Sahip olduğu kolay kullanılabilir buzmatik ile kısa sürede kalıplı buzlara sahip olabilir, otomatik defrost özelliği ile de dolabınızın buz tutmasını önleyebilirsiniz.
 
Geniş İç Hacmi ile Kalabalık Aileler için İdeal
Geniş iç hacmi sayesinde geniş aileleri rahat ettiren Silverline BZ 12003, toplam 521 litrelik net saklama kapasitesiyle ailedeki herkese yer ayırıyor. Geniş iç hacimli, gardırop tipi buzdolabı BZ 12003’ün iki kapısının tamamı kullanılarak alandan tasarruf edebiliyor. Gardırop tipi buzdolabı olması sayesinde, her türlü hacimdeki yiyecek ve içecek gruplanarak, içindeki bölmelere rahatça yerleştirilebiliyor. Silverline ile keyifle yenen yemeklerden sonra buzdolabına yemek sığdırma kabusu da son buluyor.
 
Sebze ve Meyve, Et ve Balık Kendi Taze Kokusuyla Saklanıyor
Sebze-meyve ve et-balıklar için nem kontrollü özel muhafaza bölmeleri ile yiyeceklerin kokusunun birbirine karışmasını önleyen Silverline BZ 12003 buzdolabı, iki tam iki tane de yarı dondurucu bölme, dijital ayarlanabilen 4 farklı derece kontrol ayarı, otomatik buz kalıbı ve otomatik defrost özelliği ile de yiyeceklerin güvenle korunmasını sağlıyor. Size de sadece bu güzelliğin tadını çıkarmak kalıyor.
 


Geri Dön