01 / 05 / 2024

Sınavsız ve mülakatsız, 18-55 yaş arası 104 bin 830 personel alınacak! İŞKUR şimdi duyurdu, hemen başvurun!

Sınavsız ve mülakatsız, 18-55 yaş arası 104 bin 830 personel alınacak! İŞKUR şimdi duyurdu, hemen başvurun!

İŞKUR, 104 bin 830 açık iş ilanı yayımladı. KPSS şartı aranmadan, sınavsız 18-55 yaş arası personeller alınacak! Kamu ve özel sektör için yayınlanan ilanlara başvurular için kayıt oluşturmak gerekiyor.  İşte, İŞKUR Temmuz ayı açık iş ilanları....



İŞKUR 104 BİN 830 PERSONEL ALIMI!

İŞKUR, çeşitli illerde yeni ilanlar yayımlandı. Bu ilanlarda çeşitli personel alımları yapılmaya devam ediliyor. İŞKUR'un kurumsal internet sitesinden yayımlanan ilanlar ile KPSS'li ve KPSS'siz personel alımı gerçekleştiriliyor ve söz konusu personel alımı için toplam sayı 104 bin 830 olu.

Bakanlık bünyesine 400 personel alınacak! İşte başvuru şartları!HANGİ ALANLARDA PERSONEL ALINACAK?

Web Tasarımı ve Kodlama Teknikeri, Acil Servis Hemşiresi,  Acil Tıp Teknisyeni, Açık Hava Depo Görevlisi, Açkı Ve Polisaj Tezgahı Operatörü-Metal İşçiliği, Ağaç Biçme Makinesi Operatörü (Hızarcı-Keresteci), Ağaç İşleme Tezgahı Ayarcı Operatörü, Ağdacı, Ağız ve Diş Sağlığı Sağlık Teknikerİ,  Ağız ve Diş Sağlığı Teknisyeni,  Akaryakıt Satış Elemanı (Pompacı), Akaryakıt ve Otogaz İkmal ve Dolum Elemanı, Akıllı Bina Otomasyon Sistemleri Bakım Onarımcısı, Akrobat, Ameliyathane Hizmetleri Sağlık Teknikeri, Anahtarcı (Çilingir), Anestezi Sağlık Teknikeri, Anestezi Teknisyeni, Bahçe Bakım Elemanı(Park Bahçe ve Koruların Bakımı), Bahçe Ziraat/Tarım Teknikeri, Bahçıvan, Bilgisayar Mühendisi, Bilgisayar Operatörü (Çizim Programları), Bilgisayar Öğretmeni-Ortaöğretim, Biyoloji Laboratuvar Teknisyeni, Börek Ustası gibi birçok alanda açık ilan bulunuyor.

Peki, kimler başvurabilir? Başvuru koşulları nelerdir? İşte detaylar...


Geri Dön