12 / 05 / 2024

Sincan Belediyesi'nden teknolojik cep telefonu uygulaması!

Sincan Belediyesi'nden teknolojik cep telefonu uygulaması!

Sincan Belediyesi teknolojinin imkanlarından yararlanmaya devam ediyor. Vatandaşa daha hızlı daha güvenli hizmet sunabilmek için teknolojinin imkanlarını birleştiren Sincan Belediyesi, artık cep telefonlarında da hizmet verebiliyor.



Sincan Belediyesi teknolojinin imkanlarından yararlanmaya devam ediyor. Vatandaşa daha hızlı daha güvenli hizmet sunabilmek için teknolojinin imkanlarını birleştiren Sincan Belediyesi, artık cep telefonlarında... Mobil belediyecilik uygulaması sayesinde istediğiniz her an Sincan Belediyesine ulaşabilir ya da çevrenizde gördüğünüz sorunları çekerek anında belediyeye gönderebilirsiniz. 


Sincan Belediyesi artık size bir telefon kadar yakın... Belediyecilikte sınırları kaldırarak çağdaş ve modern belediyecilik anlayışı ile vatandaşın takdirini kazanan Sincan Belediyesi, mobil belediyecilik uygulaması sayesinde, Sincan Belediyesi ile ilgili tüm haber ve duyurulara anında ulaşmak mümkün... Bunun yanı sıra vatandaş istediği her an Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna'ya ya da birimlere mesaj atabiliyor. 


Mobil belediyecilik bununla da kalmıyor, vergi borcu öğrenmeden rayiç bedeli sorgulamaya, e- imar uygulamalarından kent rehberine kadar pek çok hizmeti vatandaşa sunuyor. Vatandaş ilçedeki nöbetçi eczanelerin listesine de anında ulaşabileceği gibi pazar yerlerini de öğrenebiliyor. 


Mobil belediyecilik uygulaması ile Sincan'da elinizin altında... Sincan'ı seyret sekmesine tıklandığında Sincan'daki parklar ve nikah salonları cep telefonundan izlenebiliyor. Böylece hem uzaklar yakma getirilerek mutlu anlar paylaşılıyor hem de ebeveynler parklarda oynayan çocukları izleyebüiyor. Uygulama ile vatandaş, Sincan'ı ve Sincan Belediyesini adeta cebinde gezdiriyor. Uygulamayı ise Applestore ya da google playden Sincan yazarak indirüebümek mümkün... Vatandaşa en iyi hizmeti sunmayı amaçladıklarını söyleyen Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna;" Mobil belediyecilik uygulamasını vatandaşımızın hizmetine sunduk. Vatandaşımız pek çok işini belediyeye gelmeden evinden, iş yerinden ya da parktayken yapabilecek. Çevresinde gördüğü sorunu resimleyerek belediyemize ulaştırabilecek. Böylece bizde ilçemizin ihtiyaçlarını en kısa sürede gidereceğiz." dedi. 


"ÇEK- GÖNDER"


 Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna göreve geldiği günden bu yana ilçeyi "Birlikte Yönetim" anlayışı yönetmeye devam ediyor. İlçe halkının istek, öneri ve şikayetlerini dinleyerek hizmetleri bu yönde gerçekleştirmeyi sürdüren Başkan Tuna, mobil belediyecilik uygulaması üe her vatandaşı gönüllü belediyeci üan ediyor. Çek- Gönder uygulaması ile sorun ve şikayetler anında resimlenerek belediyeye gönderilebiliyor. Böylece, üçedeki sorunların el birliği üe giderümesi amaçlanıyor. 


Ankara Son Söz 


Geri Dön