27 / 04 / 2024

Sinpaş Altın Oran hak sahipleri için kura ve teslim tarihi!

Sinpaş Altın Oran hak sahipleri için kura ve teslim tarihi!

Sinpaş Altın Oran projesinde hak sahipleri evlerine ne zaman kavuşacak? Ankara Sinpaş Altın Oran hak sahipleri için konut kura çekimi ve teslim ne zaman yapılacak? Altın Oran hak sahipleri, evlerine ne zaman yerleşecek?..



Sinpaş Altın Oran hak sahipleri için kura ve teslim tarihi!


Sinpaş Altın Oran projesinde hak sahiplerinin konutlarına ne zaman kavuşacağını Emlakkulisi.com açıklıyor...  Ankara  Çankaya'da kentsel dönüşüm bölgesinde hayata geçirilen Sinpaş Altın Oran projesinde hak sahipleri için kuralar ve konut teslimi ne zaman yapılacak? Hak sahipleri, Sinpaş Altın Oran'daki evlerine ne zaman yerleşebilecekler? İşte cevaplar...


Sinpaş Altın Oran'da kaç hak sahibi var?


Sinpaş Altın Oran, Ankara'nın Çankaya İlçesi'ndeki Turan Güneş Bulvarı üzerinde hayata geçiriliyor. Kentsel dönüşüm alanındaki Sinpaş Altın Oran'da 2200 hak sahibi bulunuyor. Hak sahipleri için P1 ve P7 parseller üzerindeki etaplar ayrılmış durumda...


Ankara Altın Oran hak sahipleri için kura ne zaman çekilecek? 


Ankara Sinpaş Altın Oran projesinde hak sahipleri için kura çekimi Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Haziran 2015'te yapılması planlanıyor.


Altın Oran hak sahiplerine konut teslimi ne zaman yapılacak? 


Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 2015'in Haziran ayında yapılacak kura çekiminin ardından konutlar hak sahiplerine teslim edilecek.


Hak sahipleri Altın Oran'daki evlerine ne zaman yerleşecek?


Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden edindiğimiz bilgilere göre; kura çekiminin ardından Sinpaş Altın Oran hak sahiplerinin konutları için belediye tarafından elektrik-su-doğalgaz abonelikleri gerçekleştirilecek. Bu işlemlerin 2 veya 2,5 ay sürmesi halinde hak sahipleri, Sinpaş Altın Oran'daki evlerine Eylül - Ekim 2015'te yerleşebilecek.


Sinpaş Altın Oran'da konut fiyat aralığı nedir?


Sinpaş Altın Oran projesinde satışı süren toplam 2 bin 647 adet 1+1, 2+1, 2,5+1, 3+1, 3,5+1, 4,5+1, 4+2, 5,5+1, 6,5+1 ve dubleks konutların fiyatları 263 bin 160 TL ile 1 milyon 71 bin 700 TL arasında değişiklik gösteriyor. 


Yüzde 10 peşinatla konut sahibi olma imkanı sağlanan Altın Oran projesinden konut sahibi olmak isteyenlere 12 ay taksitle asıl ödeme 14 ay sonra yapılacak şekilde firma bünyesinde ödeme planı sunuluyor.


Altın Oran'da konut teslimleri ne zaman? 


Sinpaş Altın Oran projesinde 1'inci ve 2'inci etap konutlar Aralık 2014'te teslim edilecek. Sinpaş Yapı, Altın Oran projesinin diğer etaplarını da 6 aylık periyotlarla teslim etmeyi planlıyor...


Sinpaş Altın Oran projesi hakkında detaylı bilgiler için tıklayın!



Sinpaş Altın Oran iletişim!


Sinpaş Altın Oran adres: Turan Güneş Bulvarı,  Altınoran  No: 54 (MSB Lojmanları Arkası) 06550 Oran - Çankaya / Ankara

Telefon: (0312) 490 10 72 - 444 19 74

Web adresi: www.sinpasaltinoran.com.tr


Ankara Büyükşehir Belediyesi iletişim!


Adres: Hipodrom Cad. No:5 Yenimahalle / ANKARA

Santral: (0 312) 507 10 00

Web: www.ankara.bel.tr


Geri Dön