28 / 04 / 2024

Sinpaş Ankara İncek Blue'da 1+1'ler 350 bin TL'ye!

Sinpaş Ankara İncek Blue'da 1+1'ler 350 bin TL'ye!

Firma: Sinpaş GYO

Proje: İncek Blue

Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilen İncek Life projesi Ankara'da yükseliyor. Projede 7 ayrı konut meydana geliyor. Projede daire teslimlerinin Ocak 2016'da yapılması planlanıyor.



İncek Blue projesi 1+1 ve 2+1 daire tiplerinden oluşuyor. Projede yer alan dairelerin alanları 80 metrekareden başlayıp, 150 metrekareye kadar yükseliyor. Projede daireler 350 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


7 ayrı konuttan oluşan Sinpaş İncek projesinin sosyal donatıları arasında açık plaj ve devasa yüzme havuzu, piknik ve barbekü alanı, tenis kortu, golf ve basket sahaları, çocuk cenneti, yoga ve pilates alanları, koşu, yürüyüş ve bisiklet parkuru bulunuyor.


Ankara  İncek Blue projesinde teslimlerin 2016 yılının Ocak ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. Proje Ankara'nın Yenimahalle İlçesi'nde yer alan İncek'te yer alıyor.


İncek Blue projesi toplamda 225 adet daireden meydana geliyor.  Ankara  İncek Life Blue,İncek Life projesinin tek bloklu etabı olarak konumlanıyor.


Sinpaş  İncek Blue  projesi 30 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Projede 3 cepheli ve kapalı mutfaklı olarak, 12 metrekare kış bahçeleriyle sunuluyor.


İncek Blue projesinde 40 eve özel banka kredisiz bir ödeme planı ve peşin ödeme ile alınacak konutlarda yüzde 12’e varan indirim sunuluyor.  Projede hiç peşinatsız ödeme seçeneğinde 45 ay sabit ödemelerle vade farksız konut sahibi olma imkanı sağlanıyor.


İncek Life iletişim

Telefon: 444 1 440

Web: www.inceklife.com 

Nuran IŞIK/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön