29 / 04 / 2024

Sinpaş Aydos Country'de 10 bin TL peşinatla 3+1!

Sinpaş Aydos Country'de 10 bin TL peşinatla 3+1!

Firma: Sinpaş GYO

Proje: Aydos Country

Sinpaş GYO’nun Aydos Ormanı’nın hemen yanında ,“İstanbul Anadolu Yakası’nın en doğal projesi” olarak geliştirdiği Aydos Country projesi, oksijeni bol orman havası ve sağlıklı zinde yaşam sunmasıyla öne çıkıyor.




Tıp dünyasının saygın dergilerinde son dönemde yayınlanan araştırmalarda, ormanlık bölgelere yakın yaşayanların birçok riskten korunabildiğine dair araştırmalar yer alıyor. Bol oksijen kaynağı sunan bu bölgeler özellikle çocuklar ve yaşlılar için tavsiye edilirken, sağlığına ve dinç kalmaya dikkat eden her yaştan insan için de önemli bir seçenek sunuyor. Sinpaş GYO  Aydos Country  projesinde  1+1, 2+1 ile 3+1 dairelerde peşinat tutarı 10 bin TL ve 4+1 dairelerde ise 20 bin TL olarak belirlendi. 


Aydos Ormanı enerjimizi artırıyor, beyin sağlığımızı koruyor 

Temiz havanın özellikle beyin sağlığı ve hafıza için önemine dikkat çeken uzmanlar, beynin ağırlık olarak vücudun %  2’sine sahip olduğu halde vücuda giren oksijenin % 20’sini tükettiğini vurguluyorlar. Temiz havada nefes almanın birçok yararına dikkat çekilirken, oksijenini enerjimizi artırdığının altı özellikle çiziliyor. 


Sinpaş Aydos Country de 10 bin TL peşinatla 3+1!


Oksijenin diğer yararları arasında; kan basıncının düşürülmesi, diyabetik şartlarının olumlu yönde geliştirilmesi, kronik yorgunlukların önlenmesi ve uyku düzeninin sağlanması, bağışıklık ve sinir sisteminin desteklenmesi, kalp atışlarının düzenlenmesi, baş ağrılarının azalması, dayanıklılığın artması, kandaki toksinlerin temizlenmesi gibi onlarca faydasından söz ediliyor.


İstanbul’un oksijeni en bol projesi 

Sinpaş GYO’nun, İstanbul Anadolu Yakası’nda, Sancaktepe’de Aydos Ormanı’nın hemen yanı başında yer alan konsept projesi Aydos Country, şehrin gürültü ve stresinden uzak, doğa ile iç içe konumu ve mimari özellikleriyle kısa sürede büyük beğeni topladı.  Doğanın kalbinde country tarzı yaşam fırsatı sunan projede, 50 dönümlük arazi üzerinde her biri geniş balkonlara sahip orman ve şehir manzaralı 900 daire yer alıyor.

Aydos Country, 537 metre yüksekliğiyle İstanbul’un en yüksek noktası olan Aydos Tepesi’ne komşu. Tamamıyla çam ormanlarıyla kaplı yaklaşık 10 kilometrekarelik bir alana yayılan Aydos Tepesi, bulunduğu Sancaktepe bölgesini İstanbul’un kişi başına düşen en fazla yeşil alanı haline getiriyor.


Yeşile doyacağınız bir yaşam Aydos’ta

Sinpaş GYO’nun doğanın kalbinde geliştirdiği Aydos Country projesi, koru yolu, göl, patikalar, balıklı göl, renk bahçesi, su değirmeni gibi doğal unsurlarla hazırlandı. Aydos Country’nin bina cephelerinde kullanılan taş görünümlü doku ve doğadan rengini alan pastel tonlar sıcaklığı mimariyle buluşturdu. 

Projeye birkaç dakikalık yürüme mesafesindeki Aydos Ormanı’nda yer alan doğal spor imkanlarının yanı sıra Aydos Country’nin içinde de zinde ve sağlıklı bir yaşam için her şey düşünüldü. Yüzme havuzu, fitness ve wellness center, tenis kortu, yürüyüş ve bisiklet yolu sağlıklı ve zinde bir yaşam için geliştirildi. 


Kanserin ve depresyonun ilacı oksijen 

Ormanlar biyolojik dengeyi korur. Yapraklı ağaçlardan oluşan bir bölgede 50 farklı kuş cinsi yaşar. Kuş cıvıltıları içinde keyifle yaşarsınız. 

50 m genişliğindeki bir otobanın gürültüsünü 20-30 desibel azaltır. Şehrin tüm stresini eve geldiğinizde arkanızda bırakırsınız. 

Tek bir ağaç saatte 1,5 kg oksijen üretir. 40 kişinin bir saatte havaya verdiği karbondioksiti yetişkin bir çam ağacı 1 saatte oksijene dönüştürür. Egzoz gibi zehirli gazları temizler.100 yaşındaki bir ağaç saatte yaklaşık 40 kişinin çıkardığı 2.35 kg karbondioksiti tüketir.1 hektar çam ormanı yılda 30 ton oksijen üretir. 

Reçinesi (terebentin) ve yapraklarında ki esans sayesinde müzmin öksürüğü kesme özelliği vardır, doğumu kolaylaştırır, balgamı söktürür, akciğer hastalıklarında tedavi edici etkiler sağlar. Terebentin esansı pek çok tıbbi ilacın bileşiminde vardır.

Ormanlık alanlar depresyona, çocuklarda dikkat eksikliği ve hiperaktiviteye de iyi gelmektedir.

Ormanlık alanlar, kanser hücrelerini yok eden immun hücrelerin sayısını ve etkinliğini arttırarak bağışıklık sistemimizi güçlendirir. 


444 1 440

http://aydoscountry.com/  



projeye sor



Geri Dön