04 / 05 / 2024

Sinpaş Finans Şehir'de teslimler başlıyor!

Sinpaş Finans Şehir'de teslimler başlıyor!

Sinpaş Finans Şehir projesinde 1. etap teslimleri bu ay içinde yapılacak. Projede şimdi 2.500 TL taksitle banka kredisiz ev sahibi olabilirsiniz...



Sinpaş Finans Şehir projesi Sinpaş imzası ile Ümraniye'de 250 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. 2 bin 550 üniteden meydana gelen projede 1+0'dan 4+1'e kadar tüm diare tipleri yer alıyor. Dairelerin alanları 46-200 metrekare arasında değiştiği projede daire fiyatları da 458 bin 280  TL ile 1 milyon 924 bin 800 TL arasında farklılık gösteriyor. 

Sinpaş Finans Şehir projesinde  1. etap teslimleri Aralık 2018'de, 2. etap teslimleri Aralık 2019'da ve residence teslimleri Aralık 2020'de yapılacak. Sinpaş güvencesiyle kazandıran projeden şimdi 2.500 TL taksitle banka kredisiz ev sahibi olabilirsiniz.

Az katlı özgün mimarisi ile ferah bir yaşam

Sinpaş Finans Şehir, bulunduğu bölgedeki yapılaşmanın aksine az katlı yatay mimarisiyle daha fazla yeşille buluşan özgün ve ferah bir yaşam sunacak. Evlerin tümünde sokağa çıkmadan sokağı hissetmenize ve yaşamanıza imkân verecek geniş balkonları bulunan projede, örneği bulunmayan bir yenilik olarak özel konseptlerle geliştirilmiş her apartmanın arka cephelerinin baktığı büyük ve özel konseptli iç bahçeler bulunuyor.

Gayrimenkulde bir ilk: Örnek Semt

Proje, 2. köprünün yanı bağlantı yolunda ve metro durağına komşu konumda. Sinpaş Finans Şehir, gayrimenkulde bir ilk olan “örnek semt” konseptini hayata geçirdi. Proje, 36 bin 500 metrekarelik dev şehir parkı, piknik alanları, göletleri ve oturma terasları ile yeşillikler içinde keyifle vakit geçirme imkânı sunuyor. Proje sadece örnek semtiyle değil, uzun yürüyüş yolu, koşu ve bisiklet parkurları, sağlık kompleksleri, eğitim ve spor kompleksleri, şehir meydanı, çocuk oyun alanları, kafe ve restoranları, ünlü markaların yer alacağı mağazaları ve Çarşı bölümü, Sinpaş Finans Şehir’de yaşamı çok özel ve konforlu kılıyor. Açık havada yer alan kütüphane ve mutfağın yanı sıra meyve ve sebzenizi ekip yetiştirebileceğiniz gastronomi bahçeleri, koruluk içindeki Lezzet Meydanı, zeytin, ıhlamur ve meyve bahçeleri ile lounge alanı da keyifli anlara ev sahipliği yapacak. Çocuklar da Sinpaş’ın konsept çocuk parkı Parky’nin birbirinden eğlenceli oyun donatılarının tadını doyasıya çıkaracak. Konut ile şehir hayatını kaynaştırmayı amaçlayan Sinpaş Finans Şehir’de özel kaldırım tasarımları, kent mobilyaları, çocuk oyun alanları ve su öğeleri ile ‘şehirli’ konsepti yaşam buluyor. Bir yaşam tarzı olarak bisiklet kullanımını da güncel hayata dahil eden proje, şehir dokusu içinde Avrupa’da örnekleri görülen bisikletle özgürce dolaşmaya imkân verecek.

http://www.sinpasfinanssehir.com/


Geri Dön