28 / 04 / 2024

Sinpaş, Gaziantep'e 1,2 milyar dolarlık proje yapacak

Sinpaş, Gaziantep'e 1,2 milyar dolarlık proje yapacak

Güneydoğu Anadolu Bölgesi, birçok dev firmanın odağında. İnşaat sektörünün önemli aktörlerinden Sinpaş, Gaziantep'te büyük bir projeye imza atıyor



Gaziantep'e dev konut projesi geldi işadamları ev almak için sırada 
 
 
Türkiye'de yatırımların yeni gözdesi . 
 
 
Sinpaş Yapı ve Taner Nakipoğlu'nun yönetim kurulu başkanı olduğu Paralel Gayrimenkul, işbirliğine giderek bölgenin en büyük ve ilk temalı konut projesini başlatmak için el sıkıştı. Ekim 2010'da inşaatına başlanacak proje, 1,2 milyar dolarlık yatırım değeriyle, toplam 1 milyon metrekare alana kurulu ve 3 bin 467 konuttan oluşuyor. Yapılacak komplekste üniversite, sağlık üniteleri, ticari alanlar ve sosyal donatı alanları da bulunacak. Proje, kamuoyunda bilinen Gaziantep cemiyet hayatının da tanınmış simaları tarafından büyük ilgi gördü ve bu kişiler şimdiden evlerini, özellikle villalar ve yalı dairelerini seçip kaporalarını yatırdı. Bölgenin gelişmeye açık yapısı ve özellikle bölgede bulunan Zirve Üniversitesi sayesinde önümüzdeki yıllar içinde projenin büyük değer artışı elde edeceği belirtiliyor.

Biyolojik gölet ve peyzaj manzarasına sahip evleriyle proje, Antep'in gelenekleri ve tarihî dokusunu yansıtacak. Yelken ve golf kulüpleri de bu proje sayesinde Gazianteplilerle buluşacak. Proje genelinde üç artı bir ile beş artı bir arası daireler, sıra ev, ikiz villa, müstakil villa ve yalı tipi müstakil evler yer alıyor. Satışa çıkacak ilk etabın Ekim 2012'de tamamlanması planlanıyor. Premium adlı projenin tasarım yönetim koordinasyonu ve satış-pazarlama faaliyetleri Sinpaş Yapı tarafından gerçekleştirilirken, projenin yapımını ise Taner Nakipoğlu'nun yönetim kurulu başkanlığını sürdürdüğü Paralel Gayrimenkul üstlenecek.
Zaman


Geri Dön