04 / 05 / 2024

Sinpaş GYO, Bursa ve Ankara 'ya Bahçeşehir Kolejleri yapacak!

Sinpaş GYO, Bursa ve Ankara 'ya Bahçeşehir Kolejleri yapacak!

İşbirliği kapsamında Sinpaş GYO 'nun Ankara Alacatlı 'daki projesinde 10 bin metrekarelik özel ilköğretim ve anaokulu, Bursa 'nın en büyük konut projesi Bursa Modern 'de özel ilköğretim, 1000 metrekarelik anaokulu ve çocuk Bilim Müzesi yapılacak



Sinpaş GYO, Bahçeşehir Kolejleri ile Bosphorus City 'de başlattığı işbirliğini  Ankara  ve Bursa 'ya taşıyor. Sinpaş GYO, Bosphorus City projesi içerisinde yer alan anaokulunun ardından Ankara ve Bursa projeleri içinde hayata geçireceği anaokulu ve özel iköğretim okulları için de Bahçeşehir Kolejleri ile anlaştı. Anlaşma çerçevesinde Ankara Alacaatlı 'daki projede 10 bin metrekarelik özel ilköğretim okulu ve anaokulu yapılacak. Okulların 2012 'de faaliyete geçmesi planlanıyor.

Bursa 'nın en büyük konut projesi Bursa Modern 'de ise öncelikle yeni öğretim dönemiyle birlikte eylül ayında Büyük Kulüp içerisinde 1000 metrekarelik Bahçeşehir Koleji Anaokulu ve çocuk Bilim Müzesi açılacak. Bursa Modern projesi içerisinde en kısa zamanda 10 bin metrekarelik Bahçeşehir Koleji özel ilköğretim okulu inşaatına da başlanacak.

Barış Ekinci: “Sinpaş GYO projelerinde eğitim şart ”

Sinpaş GYO İletişim ve Reklam Koordinatörü Barış Ekinci, Bosphorus City 'de düzenlenen basın toplantısında, “Sinpaş GYO olarak projelerimizde gerek ekonomik gerek sosyo-kültürel olarak yüksek profilli bir müşteri grubumuz var. Analizlerimize göre müşterilerimiz ağırlıklı olarak 0-5, 5-10 ve 10-15 yaş grubunda 2 çocuklu, üniversite ve yüksek lisans seviyesinde eğitim almış ailelerden oluşuyor. Müşteri odaklı pazarlama yaklaşımımız çerçevesinde, müşterilerimizin beklentilerine uygun güvenilir, saygın ve başarısı ispatlanmış markalarla işbirliği geliştiriyoruz. Bu nedenle Türkiye 'de eğitim kalitesinin yükseltilmesinde önemli rol oynayan Bahçeşehir Kolejleri ile projelerimizde işbirliği yapmayı tercih ettik. Bosphorus City ile başlayan işbirliğimiz, her iki kurumun da iş alanlarındaki öncü ve lider kimliğiyle hızlı bir şekilde gelişerek yeni projelerimizde de devam ediyor ” diye konuştu.

Bahçeşehir Kolejleri Genel Müdür Yardımcısı Behçet Yavuz da konuşmasında, Türkiye 'de okul öncesi eğitimde okullaşma oranının artmasını sağlamak ve kaliteli eğitimi ülke geneline yaymak için anaokulu ve ilköğretim okulu yatırımlarına hız verdiklerini belirterek, “şžu an Türkiye genelinde 42 anaokulu, 20 ilköğretim okulu, 9 lise ve 4 Bilim Müzesi ile hizmet veriyoruz. Beş yıl içinde anaokullarımızı 100 'e, ilköğretim okullarımızı ise 50 'ye çıkarmayı hedefliyoruz. SİNPAşž GYO gibi konut sektörünün lider markaları ile işbirliği yaparak modern ve çağdaş yeni yerleşim mekanları içerisinde yer almak istiyoruz. çünkü eğitimin kalitesinin yanı sıra İstanbul, Bursa ve Ankara gibi büyük şehirlerde okulun eve yakınlığı da hem güvenlik hem de zamanın verimli kullanılması açısından çocuklarımız için çok önemli. Öğrencilerimizi erken yaşlarda bilim, sanat, teknoloji ve spor gibi disiplinlerle tanıştırıyoruz ” dedi.

2011-2012 Eğitim öğretim yılında İstanbul Bosphorus City 'de ve Bursa Modern 'de Bahçeşehir Koleji Anaokullarını hizmete açacaklarını vurgulayan Yavuz, şunları söyledi: “Geçen yıl haziran ayında Bahçeşehir 'deki ilköğretim okulu kampüsü içerisinde açtığımız çocuk Bilim Müzesini yeni eğitim öğretim yılında Bursa Modern 'de de 3-12 yaş grubu çocuklarımızın hizmetine açacağız. Bahçeşehir Koleji çocuk Bilim Müzesi halka açık olacak ve tüm Bursalı çocuklar müzeden faydalanabilecek. Kısa bir süre sonra da Bursa İhsaniye 'de bulunan kampüsümüze ek olarak Bursa Modern 'de Bursa 'daki ikinci kampüsümüzü hayata geçireceğiz. Böylelikle, Bursa 'da iki kampüsle Bursalılara hizmet vermeyi sürdüreceğiz. İstanbul ve Bursa 'dan sonra başkent Ankara 'da da Sinpaş Gyo projesi içerisinde Alacaatlı 'da anaokulu ve ilköğretim okulu ile Ankaralılara hizmet edecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz ”.


Geri Dön