27 / 04 / 2024

Sinpaş GYO, Nasıl İstersen kampanyasına devam ediyor!

Sinpaş GYO, Nasıl İstersen kampanyasına devam ediyor!

Gayrimenkul sektörünün öncüsü Sinpaş GYO, 2011"de œNasıl İstersen ile ses getiren kampanyasına devam ediyor....



Gayrimenkul sektörünün öncüsü Sinpaş GYO, 2011"de œNasıl İstersen ile ses getiren kampanyasına devam ediyor. Bu kampanya ile Sinpaş GYO projelerinden ev alanlar, dekorasyondan, ödeme şekline kadar her şeye kendileri karar verebiliyor. Bosphorus City, İstanbul Sarayları, Aqua City 2010, Lagün ve Bursa Modern projelerinde geçerli olan kampanya nedeniyle satış ofisleri özellikle hafta sonları yoğun ilgi görüyor.


Herkes hayalindeki eve Sinpaş GYO ile kavuşacak. Peşinatı olmayan, ara ödemelerini kendine göre ayarlamak isteyen, bu kampanyada aradığını bulacak.  

Kampanya kapsamında Hİç PEşžİNAT ödemeden 10 ay boyunca sadece taksit ödemesi yapılıyor. 10 ay sonra kalan tutarı ev sahibi olmak isteyen herkes, ister Sinpaş bünyesinde 72 ay, ister banka kredisi ile 120 aya kadar, ister ara ödemeli, ister peşin NASIL İSTERSE öyle ödeyebiliyor.

Bosphorus City projemizde 1450 TL, İstanbul Sarayları"nda 1900 TL, Aqua City 2010"da 2200 TL ve Lagün"de 5000 TL ile ilk taksitini ödeyen herkes hemen ev sahibi olabiliyor. Tamamını peşin ödemek isteyenlere ise yine ilk kez %12 oranında peşin alım indirimi uygulanıyor.

Üstelik ev sahibi olmak isteyenler sadece ödeme şeklini değil, evin dekorasyonunu da NASIL İSTERLERSE öyle yapabiliyorlar. İster dekorasyonlu, ister dekorasyonsuz satın alabiliyorlar. Salonu, mutfağı, banyoyu, parkeyi, boyayı istedikleri gibi seçebiliyorlar. Kişilerin zevk ve yaşam tarzlarına göre œModern, œCountry, œKlasik dekorasyon seçenekleri sunuluyor. Tüm dekorasyon alternatifleri satış ofislerinde müşterilere Dekors"un tecrübeli mimar kadrosu tarafından sunuluyor.

Nasıl İstersen ile satış ofisleri hafta sonu 20:00"ye kadar açık

Sinpaş GYO herkes hayalindeki eve kavuşsun diye tüm tabuları yıkıyor ve sektörde bir ilke daha imza atıyor. Müşterilerin iç sesine kulak vererek ortaya çıkan bu kampanya kapsamında satış ofisleri hafta sonu saat 20:00"ye kadar hizmet verecek.

Detaylı bilgi almak isteyenler www.sinpasgyo.com.tr web sitesini ziyaret edebilir ya da 444 1 440   call center numarasını arayabilirler.


Geri Dön