29 / 04 / 2024

Sinpaş İTower Bomonti'de metrekaresi 7 bin dolara ofis!

Sinpaş İTower Bomonti'de metrekaresi 7 bin dolara ofis!

FerYapı ve Sinpaş GYO işbirliği ile hayata geçirilen proje Bomonti'de inşa ediliyor. Aralık 2012'de tamamlanması hedeflenen İTower, Avrupanın en büyük Adliye Sarayının yakınında, hastanelerin tam ortasında konumlandırılıyor



İTower, İstanbul'un merkezinde ticaretin doğduğu yerde işiniz ve özel yaşantınızda ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü ayrıcalık ve donanıma sahip ilk üst düzey ofis projesi.

İTower içerisinde; back office concierge hizmetleri, copy center, ortak toplantı salonları, özel yemek salonları, kat bahçeleri, otopark vale parking, arçiv odaları, donanımlı güvenlik, VIP lounge, lobi ve danışma, depolama alanları, harcadığın kadar öde maliyet yönetim sistemi, hobi salonu, İTower çalışanlarına özel restoran, banka ATM'leri, spor merkezi, IT hizmeti, terzi, eczane, kuaför, lostra vb hizmet üniteleri ile restoranlar ve kafeler yer alıyor.

60 metrekareden 800 metrekareye kadar farklı seçeneklerde bağımsız bölümlerin bulunduğu İTower'da 206 ofis ve 7 ticari birim mevcut. 30 katlı tek blok halinde yükselen İTower'da ofislerin metrekare birim fiyatları 4 bin 300 dolar ile 7 bin dolar arasında farklılık gösteriyor.

FerYapı ve Sinpaş GYO işbirliği ile hayata geçirilen proje Bomonti'de inşa ediliyor. Aralık 2012'de tamamlanması hedeflenen İTower, Avrupanın en büyük Adliye Sarayının yakınında, hastanelerin tam ortasında konumlandırılıyor.

iTower Bomonti satış ofisi  Tel: 0212 230 24 24  
[email protected] 
www.itowerbomonti.com
www.feryapi.com


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com

Geri Dön