06 / 05 / 2024

Sinpaş Kızılbük Devremülk projesinde Kasım'a özel yüzde 7 indirim fırsatı! 

Sinpaş Kızılbük Devremülk projesinde Kasım'a özel yüzde 7 indirim fırsatı! 

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinde Kasım ayına özel yüzde 7 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Sinpaş Kızılbük Devremülk projesinde fiyatlar ne kadar? İşte Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyatları 18 Kasım 2022...



Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinde deniz ya da avlu manzaralı devre mülkler yer alıyor. Projede, buhar odaları, sauna, tuz odaları, sıcak taş yatakları, macera duşları, çamur terapileri, buz çeşmeleri, termal havuzlar, klasik türk hamamı ve çeşitli masaj odaları gibi pek çok sosyal donatı alanı da yer alıyor.

Devremülk, termal kür merkezi ve çarşıdan meydana gelen karma bir yaşamın vadedildiği proje, Marmaris Muğla'da hayata geçiriliyor. Projeye Dalaman ve Bodrum Milas havalimanlarından, Bodrum, Marmaris, Fethiye ve Datça feribot seferleriyle ulaşım sağlanıyor. 

Sinpaş Kızılbük devremülk fiyatları merak ediliyor.  Peki Sinpaş Kızılbük Devremülk projesinde fiyatlar ne kadar? İşte Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyatları 18 Kasım 2022...

Sinpaş Kızılbük Devremülk projesinde Kasım a özel yüzde 7 indirim fırsatı! 

Sinpaş Kızılbük devremülk fiyatları 18 Kasım 2022 

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinde Kasım ayına özel yüzde 7 indirim fırsatı sunuluyor. 

Sinpaş Kızılbük devremülk projesinde Kasım ayına özel 1+0 S tipi konutların fiyatları 144 bin 382 TL'den, 1+1 M tipi konutların fiyatları 225 bin 236 TL'den, 2+1 M tipi konutların fiyatları 252 bin 958 TL'den başlıyor. 

Web: http://www.sinpaskizilbuk.com/

Alya Konakları Merkezefendi ön talep topluyor! 467 konutluk yeni proje!

Som Olimpiyat Konakları satışa çıktı! Som Yapı'dan Başakşehir'e 328 konutluk yeni proje!

Piyalepaşa İstanbul Premium için düğmeye basıldı! İşte teslim tarihi!


Geri Dön