28 / 04 / 2024

Sinpaş Metrolife Premium'da bankasız-sabit ödemeli vade fırsatı!

Sinpaş Metrolife Premium'da bankasız-sabit ödemeli vade fırsatı!

Metrolife Premium'da bankasız-sabit ödemeli vade fırsatı sunuluyor. Sinpaş imzası taşıyan ve 232 adet konutun yer aldığı Metro Life 4 blok şeklinde yükseliyor.



Sinpaş imzası ile hayata geçirilen Metrolife Premium projesi 4 blok olarak yükseliyor. "Anadolu Yakası'nın en yeni projesi" sloganıyla tanıtılan Sinpaş Metrolife Premium projesi, Metrolife projesinin devamı niteliğini taşıyor.

Satışların devam ettiği Sinpaş Metrolife Premium projesinde toplam 232 adet konut bulunuyor. 

Premium'da bankasız-sabit ödemeli vade fırsatının sunulduğu Metrolife Premium projesinde 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar farklı konut alternatifleri yer alıyor. 

Metro Life Premium projesinde yer alan 1 oda 1 salon konutların brüt alanları 61 metrekare ile 75 metrekare arasında, 2 oda 1 salon konutların brüt alanları da 93 metrekare ile 127 metrekare arasında değişiyor.

Sinpaş Metrolife Premium da bankasız-sabit ödemeli vade fırsatı!

Teslimleri 2025 yılında gerçekleştirilmesi planlanan Sinpaş Metrolife Premium projesinde geniş cam balkonlar ve kış bahçeleri yer alıyor. Söz konusu projedeki blok yükseklikleri 8 kat olarak tasarlandı. 

Metrolife Premium projesinde bankasız-sabit ödemeli 60 ay vade fırsatı sunuluyor. 

METRO LİFE PREMİUM NEREDE?

Sancaktepe Belediye binasının hemen karşısında yükselen Sinpaş Metrolife Premium projesi; Viaport Alışveriş Merkezi'ne 20 dakika, Üsküdar'a 27 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 22 dakika, Ataşehir ve IKEA'ya 15 dakika ve Zincirlikuyu'ya da 45 dakika mesafede yer alıyor. 

Şehir parkına yürüme mesafesinde yükselen Metro Life Premium'da çarşı ve meydan alanlarına da yer veriliyor. 

Web: https://sinpasmetrolife.com/

Tel: 444 1 974 

 

MHR GYO Ataşehir kentsel dönüşüm projesi büyüyor!

TOKİ ve KİPTAŞ arasında sular durulmuyor! Ali Kurt, 'TOKİ yapamadı biz yaptık' dedi o rakamı açıkladı!

TOKİ'den 3 şehre 583 yeni konut geliyor!


Geri Dön