02 / 05 / 2024

Sinpaş The First teslim tarihi!

Sinpaş The First teslim tarihi!

Firma: Sinpaş GYO

Proje: The First Residence

Sinpaş The First teslim tarihi bilgisinin detayları haberimizde yer alıyor. Ankara Sinpaş The First Konutlarında yüzde 25 peşinat veriliyor, kalanı ise banka kredisi kullanılarak taksitlendirilebiliyor...



Ankara'nın Çankaya bölgesinde konumlandırılan The First projesi Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçiriliyor. Sinpaş The First teslim tarihi bilgisinin detaylarından önce projeden bahsedelim.


479 adet rezidans daire ve 26 adet ticari birimden oluşan The First projesinde firma bünyesinde veya banka kredisi kullanılarak projeden daire satın alınabiliyor.


Ankara The First Konutlarında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde konut seçenekleri yer alıyor. Sinpaş The First satış fiyatları bilgisi için 444 1 440 no'lu telefonu arayabilirsiniz.


The First  Ankara  Evlerinde yer alan 1+1 daireler 48 metrekare ile 60 metrekare arasında, 2+1 daireler 80 metrekare ile 110 metrekare arasında ve 3+1 daireler ise 90 metrekare ile 10 metrekare arasında değişiyor.


Sinpaş The First teslim tarihi:

The First projesinde yüzme havuzları, kapalı otopark, concierge, yoga / pilates stüdyoları, sauna, buhar odası ve fitness merkezi bulunuyor. Sinpaş The First teslim tarihi bilgisine göre projede yer alan daireler 2016 Nisan'da sahiplerine teslim edilecek. 


Çankaya The First nerede?

The First Residence adres: Uğur Mumcu Caddesi No:62  Çankaya - Ankara

The First Rezidans telefon numarası: 444 1 440


The First Residence iletişim krokisi:

Sinpaş The First teslim tarihi!


Sinpaş The First iletişim:

Telefon: 444 1 440

Web adresi: www.thefirstcankaya.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön