27 / 04 / 2024

Sırenam Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Sırenam Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 25 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Başyiğit tarafından kuruldu. 



Sırenam Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 25 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Başyiğit tarafından kuruldu. 

Sırenam Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, Yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. 2. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 3. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 4. Yerli ve yabancı yatların her türlü ihtiyaçlarını karşılamak, bu ihtiyaçları diğer işletmelerle bağlantı kurarak karşılanmasını sağlamak. 5. Turizm ile ilgili her türlü bisiklet, motosiklet, araba kiraya vermek, kiralamak. 6. Yurt içinde ve yurt dışında turizm hizmetlerinin verilmesinde gerekli olan kara taşımacılığı ve transfer işlemlerini yapmak ve yaptırmak. 7. Ulusal ve uluslar arası sanatsal organizasyonlar düzenlemek. Bu alanlarda etkinliklerde bulunmak. Resim, heykel, seramik, fotoğraf, film, grafik, müzik ve el sanatları ile sanatsal ve bilimsel kapsamlı faaliyet ve organizasyonlar düzenlemek. 8. Turistik tesislerde şov programları, animasyon, organizasyonlar ve eğlence programları düzenlemek, programlar sunmak. 9. Dağ turizmi, yayla turizmi, kara, hava sporu malzemelerinin ve araçlarının alım satımı, ithalat, ihracatını ve kiralamasını yapmak 10. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 11. Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak. 12. Organik ürünler yetiştirmek, yetiştirilen ürünlerin alım satımını yapmak. 13. Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. 14. Şirket her türlü bilardo salonu, kahvehane, kafe, çay bahçeleri açar, kiralar, kiraya verir ve işletmesini yapar. 15. Her türlü alkollü ve alkolsüz içecekler, gazlı gazsız meşrubatlar, meyve özleri ve konsantre ve pupleri, doğal kaynak ve maden sularının imalatı, alım satımı, pazarlaması ve ihracatını yapmak. Sirket amacını gerçeklestirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve sahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Sirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sukna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçeklestirebilir.


Geri Dön