01 / 05 / 2024

Sirius Yapı'dan konut sahibi olmak isteyenlere MülkPay Sistemi!

Sirius Yapı'dan konut sahibi olmak isteyenlere MülkPay Sistemi!

İzmirli inşaat firmaları arasında yer alan Sirius Yapı, ülkemizde ilk kez hayata geçirdiği paylaşımlı mülkiyet sistemi olan MülkPay'i tanıttı. İşte detaylar...



İzmirli inşaat firmaları arasında yer alan Sirius Yapı, ülkemizde ilk kez hayata geçirdiği paylaşımlı mülkiyet sistemi olan MülkPay'in detaylarını paylaştı.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Çiğli Yakakent’te yapım çalışmaları süren Sirius Florida projesinin örnek dairesinde yapılan lansman toplantısında, ortak tapulu ve kira garantili yatırım sisteminin ayrıntılarına da değinildi.

Yaptığı açıklamada alırken kazandıracak bir sistem kurguladıklarını kaydeden Sirius Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Barış Öncü, Sirius Florida projesinde yatırımcılara 660 bin liradan başlayan fiyatlarla 1 oda 1 salon konutların, 5'te 1'inin hissedarı olma şansı sunduklarını dile getirdi.

Sirius Yapı dan konut sahibi olmak isteyenlere MülkPay Sistemi!

EŞİT PAYLI MÜLKİYET SİSTEMİ NEDİR?

Yaptığı açıklamada yükseliş gösteren konut fiyatları ve krediye ulaşım sıkıntıları gibi sebeplerle yeni konut almak isteyenlerin harekete geçemediğini söyleyen Sirius Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Barış Öncü, “Türk insanı kültürel olarak konut sahibi olmak gibi bir anlayışa sahip. Fakat güncel ekonomik koşullar sebebiyle konut sahibi olmak giderek zorlaştı. Ülkemizde ilk kez, kendi adımıza tescil de çıkartarak yeni bir yatırım modeline imza attık. Birikimlerini gayrimenkule yatırmak isteyenlere eşit paylı mülkiyet sistemi fırsatını da sunuyoruz. Küçük birikimlerinizi büyük bir yatırıma dönüştürmek amacıyla müşterek tapulu mülk sahibi olabilirsiniz. Borsa, altın ya da bitcoin gibi belli riskler barındıran yatırımlar yerine senelerdir kendini sektörde kanıtlayan Sirius Yapı güvencesiyle konut sahibi olmak mümkün. Proje 5 blokta toplam 181 konuttan oluşacak. 3 tip 1 oda 1 salon, 2 tip 2 oda 1 salon, ve tek tipte de 3 oda 1 salon daireler bulunacak. Konutları 2025 yılı sonunda sahiplerine teslim etmeyi planlıyoruz” diye konuştu.

HEM TAPULU HEM DE KİRA GARANTİLİ

Söz konusu projenin satışını üstlenmiş olan Coldwell Banker YÖN Gayrimenkul Danışmanı ve MülkPay Kurucu Ortaklarından Erman Bingöl ile MülkPay Kurucu Ortaklarından Aytaç Togay da açıklamasında Türkiye'de yeni bir satış modelini yaşama geçirdiklerini söyledi.

Yaptığı açıklamada konut sahiplerine uygun ödeme koşulları sunduklarını dile getiren Bingöl ve Togay şu bilgileri verdi: “Bu sistemde 5 yatırımcı bir konuttan pay sahibi olabilecek. Üstelik firma olarak kiralama garantisi de veriyoruz. Bu yılın sonuna kadar, 1 oda 1 salon konutlarda yüzde 50'si peşin, yüzde 50'si vade farksız '0' faiz ile 15 aylık ödeme planı da sunuyoruz. Gelen taleplere göre bu sistemi 2 oda 1 salon konutlar için de uygulayacağız. İnsanlar artık gayrimenkul yatırımı yapabilmek için kredi oranlarının düşmesini beklemek zorunda kalmayacak. Bu yeni modelle hem birikiminizi değerlendireceksiniz hem de düzenli kira geliri imkanına kavuşmuş olacaksınız”

 

Avrupakent GYO halka arzı nasıl değerlendirilmeli?

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı'ndan 5 öneri!

Kasım ayında aylık en yüksek reel getiri külçe altında oldu!


Geri Dön