23 / 07 / 2024

Şırnak Valiliği TOKİ işbirliği ile konut yaptırıyor!

Şırnak Valiliği TOKİ işbirliği ile konut yaptırıyor!

Şırnak Valiliği ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı işbirliğinde konutlar yapılacak




TOKİ iş birliği ile yapılan 3+1 daireler için vatandaşa iki farklı ödeme seçeneği sunuluyor. Kamu kurumlarında görev yapan kamu personelinin konut ihtiyacının sağlanmasına yönelik uygulamalar kapsamında Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile Şırnak Valiliği arasında 2985 Sayılı Toplu Konut Kanunu uyarınca protokol imzalandı. Yapılacak 3+1 dairler için iki farklı ödeme seçeneği sunuluyor. Ortalama satış bedeli 137 bin TL olan 148,51 metrekare daireler 15 bin TL peşinat ve 120 ayda bin 17 TL taksitle veya 20 bin TL peşinatla 120 ayda 975 TL taksitle satışa sunuluyor. 

KONUTLAR İÇİN SON BAŞVURU TARİHİ 26 ŞUBAT

2010 Konu ile ilgili olarak Şırnak Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Valiliğimiz ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) işbirliği çerçevesinde konut üretimi ve satışı amacıyla protokol imzalanmıştır. Yapılması planlanan konutlar hakkında yaklaşık fiyat ve satış alternatifleri hakkında detaylı bilgi internet sitemizde mevcuttur. Konutlar için yapılacak olan başvurular T. Halk Bankası Şırnak Şubesi'nde  TOKİ  adına açılmış olan 676-05000015 nolu hesaba belirtilen miktarlar yatırılmak suretiyle kabul edilecektir.

Başvuru işlemleri 26 Şubat 2010 Cuma gününe kadar yapılabilecektir. Ayrıca tüm başvuru sahiplerinin taleplerinin TOKİ'ye iletilebilmesi için banka hesabına yatırılan peşinatın dekontunun bir nüshası Valiliğimiz Özel Kalem Müdürlüğü'ne teslim edilecektir" denildi.
Sabah/Emlak

Geri Dön