07 / 05 / 2024

Şişli Ufuk Koleji yenilenen binasında eğitime başladı!

Şişli Ufuk Koleji yenilenen binasında eğitime başladı!

Şişli Özel Ufuk İlköğretim Okulu yenilenen binası, iyileştirilen teknik ve teknolojik donanımlarıyla yeni eğitim öğretim sezonuna başladı



Açılışa, İstanbul'un eğitimden sorumlu Vali Yardımcısı Harun Kaya, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Beşiktaş Kaymakamı Sadettin Yücel, Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman, Sarıyer Milli Eğitim Müdürü Celal Yılmaz Gültekin, Şişli Milli Eğitim Müdürü Gürbüz Akbulut, Ufuk Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ulvi Orhan, Ufuk Okulları Genel Müdürü Gazi Karslı, veliler, iş ve sanat camiasından önemli isimler katıldı.
 
Açılış programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Ufuk Okulları Genel Müdürü Gazi Karslı'nın hoş geldiniz konuşmasıyla başladı. Karslı konuşmasında davetlilere teşekkür ederek "Okulumuz SBS'de İstanbul dereceleri elde ederek eğitimdeki başarısını ispatladı. Bizler de yöneticiler olarak okulumuzu baştan aşağı yenileyerek bu başarıları ödüllendirdik." dedi.
 
Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ise, okulun başarılarına dikkat çekerek "Ufuk Okulları Şişli'ye büyük artı değer katıyor. İdareci ve öğretmenlerini candan destekliyorum." şeklinde konuştu.
 
İstanbul'un Eğitimden Sorumlu Vali Yardımcısı Harun Kaya da konuşmasında eğitime verdikleri desteklerden dolayı Ufuk Okulları Yönetim Kurulu'nu tebrik ederek, "Eğitim, ideal insanların, kendini öğrencilerine adamış öğretmenlerin işidir. Ufuk Okulları da bunu gayet iyi başarıyor." dedi. Konuşmaların ardından SBS'de 500 tam puan alan Elif Özge Köroğlu'na iPad hediye edildi. Hediye takdiminin ardından protokol tarafından binanın temsili açılış kurdelesi kesilerek bina gezildi. Ufuk ailesinin ilk eğitim kurumu olarak 1996 yılında eğitim öğretim hayatına başlayan Şişli Özel Ufuk İlköğretim Okulu yaz boyu devam eden tadilatla tamamen yenilendi. Okul, akıllı tahtalar ve Imac bilgisayarlarla donatılmış DynEd yabancı dil sınıfları, daha ergonomik ve estetik sınıflarıyla yeni eğitim sezonuna başladı. Ayrıca yenilenen ve geliştirilen spor salonuna da katkılarından dolayı Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün annesi Hacı Ayşe Sarıgül'ün adı verildi.
Zaman


Geri Dön