16 / 05 / 2024

Sivas Divriği TOKİ'de teslimler 2018'de!

Sivas Divriği TOKİ'de teslimler 2018'de!

TOKİ tarafından Sivas'ın Divriği ilçesinde inşa edilmesi planlanan 610 konutluk projede çalışmalar devam ediyor. Projede teslimlerin 2018 yılının yaz aylarında gerçekleşmesi planlanıyor.



Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Sivas Divriği ilçesinde inşa edilmesi planlanan konut projesinde çalışmalar devam ediyor. 


Toplam 610 konut ve 1 camiden oluşan Sivas Divriği TOKİ'nin 2018 yılının yaz aylarında teslim edilmesi planlanıyor. Şantiye şefi Fırat Toğaçar çalışmalar hakkında bilgi verdi. 


Toğaçar, "Allah izin verirse gelecek yılın yaz ayında teslim etmeyi planlıyoruz. Burası 610 konut. Bunun yanında bir cami ve bir ticaret merkezimiz var. Şu an 130 kişi çalışmakta. Bu bir ay sonra 200 kişiye 2 ay sonra da 500 kişiye çıkarmaya niyetimiz var Biz burada işimizi hızlı ve en gü2el şekilde yapmaya gayret ediyoruz. Şu an 3 bloğumuz tamamlandı ve diğer 4 bloğumuza geçmek üzereyiz. Ardından ince işe başlayacağız ve elimizden geldiği kadar düzgün Divriği'ye yakılır bir imalat yapmayı hedefliyoruz. Divriği'nin konut sorununu çözecek projeyi 2018 yılının yaz aylarında teslim etmeye niyetliyiz. Eylul-Ekim ayında insanlar oturmaya başlayacaklar'' diye konuştu.



Sivas Memleket


Geri Dön