02 / 05 / 2024

Sivas Dörtevler Sitesi'nde icradan 85 bin TL'ye satılık konut!

Sivas Dörtevler Sitesi'nde icradan 85 bin TL'ye satılık konut!

Sivas 1. İcra Müdürlüğü, Sivas Merkez Dörtevler Sitesi'nde yer alan konutu 85 bin TL'ye satacak. Satış, 23 Temmuz Pazartesi günü 14:20-14:30 saatleri arasında yapılacak



İlan şöyle;


T.C. SİVAS l.İCRA DAİRESİ TAŞINMAZIN ACIK ARTIRMA İLANI

DOSYA NO: 2011/3682 E


İpotekli ve paraya çevrilerek satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği. I loymeti, adedi, önemli özellikleri:


TAPU KAYITLARI: Sivas ili Merkez İlce Mısmılırmak Mah. 173 Ada, 43 Parsel 17 umaralı bağımsız bölümde kayıtlı taşınmaz


ADRESİ: Mısmılırmak Mah. Abdulvahabigazi Cad. Dörtevler A3 Blok No:42 K:4 D: 17 

Merkez /SİVAS


EVSAFI: Taşınmaz borçlu adına tam hisselidir. Taşınmaz Abdulvahabigazi Caddesi üzerinde bulunmakta olup, çevresinde Abdulvahabigazi Tekkesi, Aksu Parkı, Kazım Karabekir İlkokulu’na yakın konumda bulunmaktadır. Şehrin merkezi sayılan Hükümet Meydanı'na yürüyerek 25 dakika mesafededir. Altyapı ve belediye hizmetleri tamdır. Daire brüt 126 m2 büyüklügünde; 2 oda, 1 salon mutfak, antre, banyo ve wc'den oluşmaktadır. Isıtma sistemi merkezi kaloriferlidir Dairenin dıs kapısı çelik kapılı, iç kapı ve kasaları ahşap doğramalı, pencere Doğramaları PVC, salon ve odaların taban döşeme kaplaması parke, duvarlar sıva .zeri plastik boya, tavanlar badanalı, koridor wc banyo ve mutfak taban döşemesi seramik, wc banyo duvarları 1/2 seramik kaplamalıdır. Dairenin mutfak tezgah altı ve tezgah üstü dolapları mevcuttur. Taşınmaz tüm vasıf ve unsurları ile lll-B yapı sınıfına girmektedir.


|MUHAMMEN BEDELİ: 85.000,00- TL 


Satış şartları:


1-Satış 23.07.2012 günü saat 14.20 dan 14:30'a kadar Sivas 1. İcra Müdürlüğünde; acık artırma suretiyle yapılacaktır. Bu artırmada tahmin edilen değerin % 60'ını ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamım ve satış giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Böyle bir bedelle alıcı çıkmazsa en çok artıranın taahhüdü saklı kalmak şartıyla 02.08.2012 günü 14:20 ila 14:30 saatleri arasında ikinci artırmaya çıkarılacaktır. Bu arttırmada da tahmin edilen kıymetin 40'ını ve rüçhanlı alacaklıların alacağını ve satış giderlerini geçmesi şartıyla en çok artırana ihale olunur.


2-Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen değerin % 20'si oranında pey akçesi veya bu miktar kadar banka teminat mektubu vermeleri lazımdır. Satış Desin para iledir, alıcı istediğinde 10 günü geçmemek üzere süre verilebilir. %1 KDV, damga vergisi, tapu hare (1/2) ve masrafları alıcıya aittir.

birikmiş vergiler satış bedelinden ödenir.


3-İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgilerin (*) bu gayrimenkul üzerindeki haklarını ezellikle faiz ve giderlere dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile (15) gün içinde rairemize bildirmeleri lazımdır; aksi takdirde hakları tapu sicil ile sabit olmadıkça paylaşmadan hariç bırakılacaktır.


4-Satış bedeli hemen veya verilen mühlet içinde ödenmezse İcra ve İflas Kanununun 133 üncü maddesi gereğince ihale feshedilir İki ihale arasındaki farktan ve %10 faizden alıcı ve kefilleri mesul tutulacak ve hiçbir hükme hacet almadan kendilerinden tahsil edilecektir.


5-Şartname, ilân tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede acık olup gideri verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.


6-Satışı iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin Sivas l.İcra Müdürlüğü 2011/3682


E. sayılı dosya numarasıyla müdürlüğümüze başvurmaları ilân olunur. 

12.06.2012 İİKm.126)

İlgililer tabirine irtifak hakkı sahipleri de dahildir.

Bu örnek, bu Yönetmelikten önceki uygulamada kullanılan Örnek 64’e karşılık gelmektedir.

BN:38432


İlan için tıklayın



Geri Dön