30 / 04 / 2024

Skoda Fabia’nın temmuz ayı fiyatı açıklandı! Tam 125 bin TL zam geldi!

Skoda Fabia’nın temmuz ayı fiyatı açıklandı! Tam 125 bin TL zam geldi!

Skoda, temmuz ayı kapsamında fiyatlarını güncellediğini duyurdu. Nisan, mayıs ve haziran ayında olduğu gibi bu ay da fiyat listesini güncelleyen Skoda, yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladı.



Skoda, yeni ayda Fabia modeline tamı tamına 125 bin TL zam yaptı. 1 Temmuz 2023 itibari ile tüm modellerinin fiyatlarını güncelleyen Skoda’nın Fabia modelinin teknik özellikleri ve temmuz ayı fiyatı merak ediliyor. Peki, Skoda Fabia’nın teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

İNCE DÜŞÜNÜLMÜŞ İÇ MEKÂN DETAYLARI

Ferah, tarz sahibi ve minimalist kabin dizaynı ile beraber özenle yerleştirilmiş kumanda elemanları bu otomobilin yüksek standartlarda bir iç mekân tecrübesi sunmasının ana hatlarını meydana getiriyor. Aracın iç bölümünü dikkat çekici ve çağdaş kılan özel dekorlar, yuvarlak havalandırma çıkışları ve donanım seviyesine bağlı standart bir şekilde sunulan ambiyans aydınlatma ile iç mekânda şıklık maksimum düzeyde bulunacak.

 Skoda Fabia’nın temmuz ayı fiyatı açıklandı! Tam 125 bin TL zam geldi!

MOTORLAR

Bu otomobilin kalbini 1.0 ve 1.5 TSI motorları oluşturuyor. Manuel viteslerle 95 PS, DSG şanzımanlar ile 110 ve 150 PS güç sunan 1.0 ve 1.5 TSI motorlar, bu aracın performansını maksimum şeklinde tecrübe etmenize imkân verirken, yakıt tüketimini de makul düzeyde tutarak hem performans hem de yakıt verimliliğini aynı anda sunuyor.

Peki, Skoda Fabia’nın teknik özellikleri neler? Yeni fiyatı ne kadar? İşte detaylar...


Geri Dön