28 / 04 / 2024

Ford Fiesta’nın temmuz ayı fiyatı açıklandı! Fiesta’ya ne kadar zam geldi?

Ford Fiesta’nın temmuz ayı fiyatı açıklandı! Fiesta’ya ne kadar zam geldi?

Ford’un adeta efsane haline gelen modeli Fiesta’nın temmuz ayı fiyatı belli oldu. Ford, yaptığı açıklamada Fiesta modeline zam yaptığını belirtti.



Türkiye’de en çok satılan araçlarından biri olan Ford, her ay olduğu gibi temmuz ayı kapsamında da tüm modellerinin fiyatlarını güncelledi. Yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımlayan Ford’un Fiesta modeline zam yaptığı görüldü.

ELEKTRİKLİ PERFORMANS

Baştan çıkarıcı özelliklerle sunulan Fiesta EcoBoost Hibrit, daha düşük CO 2 emisyonu, optimum yakıt verimliliği ve daha dinamik sürüş tecrübesi için sofistike hibrit teknolojisini barındırır. Ford Fiesta’da bulunan 48 volt hibrit elektrikli güç aktarma sistemi, üç silindirli ve düşük sürtünmeli motorla beraber elektrik torkunu mükemmel bir biçimde entegre ederek 125 PS’e kadar güç vadediyor. Stabil ve ekonomik sürüş şartlarında Ford Fiesta’nın birinci silindiri devre dışı kalarak yakıt tüketimine ilave avantaj sağlar. Aynı zamanda, egzoz emisyonlarını düşürmeye yardımcı oluyor.

Ford Fiesta’nın temmuz ayı fiyatı açıklandı! Fiesta’ya ne kadar zam geldi?

Bu araçta bulunan hibrit teknolojisi, standart alternatör yerine kayış tahrikli entegre marş jeneratöründen (BISG) faydalanıyor. Bunun yanı sıra, motor işlevi gören BISG, daha akıcı ve canlı bir sürüş tecrübesi yaşatmak için özellikle düşük hızlarda daha çevik ve dinamik performans sunmak amacıyla batarya gücünü kullanıyor. Rejeneratif frenleme (Kinetik enerjiyi elektrik enerjisine çeviren), otomobil yavaşlarken kaybedilen enerjiyi geri kazanıyor. Ayrıca, hızlandıkça takviye sağlamak amacıyla kullanıyor. Bununla beraber, emisyonu düşürürken performansı ve verimliliği artırıyor.

Peki, Ford’un Fiesta’nın temmuz ayı fiyatı kaç TL? Teknik özellikleri neler? İşte detaylar...


Geri Dön