28 / 04 / 2024

Skoda Scala Aralık ayında 1 kuruş zamlanmadı! İşte 17 Aralık 2022 fiyat listesi…

Skoda Scala Aralık ayında 1 kuruş zamlanmadı! İşte 17 Aralık 2022 fiyat listesi…

Kasım ayında 40 bin lira zamlanan Skoda Scala Aralık ayında 1 kuruş zamlanmadı! İşte detaylar...



Skoda Scala, Top Led arka aydınlatmalarıyla kombinlenen dinamik arka sinyal lambaları ile eşsiz bir deneyim sunarken 1.0 ve 1.5’lik çift benzinli motor seçeneğiyle verimli yakıt tüketimi beklentilerini fazlasıyla karşılıyor.

10.25’’ boyutundaki dijital gösterge paneli ve çok yüksek çözünürlüklü ekranı sayesinde ihtiyacınız olacak her türlü bilgi göz önünde bulunuyor.Skoda Scala ile güvenlik teknolojisi en üst düzeyde hissediliyor. EURO NCAP’ten beş yıldız alan Scala, sürücüye ve yolculara en üst düzeyde güvenli bir ortam ve konfor sağlıyor. Standart olarak 6 hava yastığına sahip otomobilde, hava yastığı sayısını 9’a kadar yükseltme seçeneği de sunuluyor.

Scala’nın arkasında bulunan radar sensörüyle hayat kurtarıyor. 70 metrelik bir mesafeyi tarayan şerit değiştirme asistanı da kör noktadan yaklaşan aracı tespit ederek güvenli bir şekilde şerit değiştirmenizi sağlamak için aynalardaki led ışıklarla sizi ikaz eder.

Scala’nın geri manevra asistanı, arkadan yaklaşan herhangi bir aracı algılayarak sürücüyü sinyal ile uyarır.Skoda Scala, gerektiğinde çarpışmayı önlemek için frenleri otomatik olarak devreye sokar ve durur.

Şık görüntüsü, konforu ve üst düzey güvenlik teknolojisi ile sürücüler tarafından tercih sebebi olan Skoda Scala, Aralık ayında hiç zam almadı.! Peki Skoda Scala Fiyatları Aralık ayında  ne kadar?  İşte 17 Aralık 2022 fiyat listesi...
 


Geri Dön