18 / 05 / 2024

Skoda Superb'den son fırsat! İşte 23 Ekim 2022 fiyat listesi

Skoda Superb'den son fırsat! İşte 23 Ekim 2022 fiyat listesi

D sınıfı sedanın en çok satış yapan modellerinin başında gelen Skoda Superb, fiyat listesi ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. 



Son dönemde pandeminin etkileri, çip krizi ve tedarik sorunu derken tüm dünya ülkelerinde otomobil fiyatları oldukça yükseldi. Bir de ülkemize özel olarak döviz kurundaki artış da fiyatların yükselmesinde daha da etkili oldu. Fiyatı artan otomobil modellerinden birisi de Skoda Superb oldu. 

 D sınıfı sedan segmentinde yer alan Skoda Superb bu alanda güçlü rakipleri olmasına rağmen ülkemizde oldukça tutuldu. Fakat geniş bagaj hacmi ve ferah iç yaşam alanıyla genellikle büyük aileler tarafından tercih edilen Skoda Superb, Ekim ayı fiyatlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. 

Skoda Superb 2022 model yılı güncel fiyat listesi

 Opel Insignia ve Volkswagen Passat gibi modellerin üretiminin sene sonunda duracak olması, önümüzdeki sene Skoda Superb satışlarının daha da artmasına neden olacak gibi gözüküyor. Zira D sınıfı sedan tarafında bu iki aracın üretiminin durması sonucu çok da fazla bir alternatif kalmayacak gibi gözüküyor. Her ne kadar Peugeot 508 çok karizmatik bir görünüme sahip olsa da, sportif tarzı gereği genellikle gençler tarafından tercih ediliyor.

Skoda Superb giriş seviyesinde 955.010 TL’lik bir fiyattan alıcının karşısına çıkıyor.  DSG şanzıman ile donatılan bu pakette, 1.5 litrelik benzinli bir motor bulunuyor. Bu motor 150 beygir güç üretiyor. 


Geri Dön