03 / 05 / 2024

Skymark Tower Levent projesine nasıl gidilir? İletişim bilgileri!

Skymark Tower Levent projesine nasıl gidilir? İletişim bilgileri!

Firma: Eriapartners

Proje: The Skymark İstanbul

The Skymark Tower projesine gitmek için metro, otobüs gibi araçların yanı sıra özel araçla da oldukça kolay ulaşım sağlanıyor. Proje Levent'te merkezi bir alanda konumlandırıldı...



The Skymark Tower projesi 10 bin 630 metrekarelik alan üzerinde konumlandırılıyor. 300 milyon dolarlık yatırım bedeliyle yükselen Skymark Tower projesi Levent'te konumlandırılıyor.


Ön satış dönemindeki projede bir katta 1600 metrekarelik alan bulunuyor. Katların 2'li 3'lü 4'lü ve 6'lı olarak bölünmesiyle katlar 198 metrekareden başlıyor. 


Metrekare birim fiyatlarının 7.500 ila 9.000 dolar arasında değiştiği Skymark Tower İstanbul'un lansmanının Mart'ta yapılması planlanıyor. 


The Skymark Residence İstanbul, İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Levent'te yer alıyor. Skymark tam olarak Büyükdere Caddesi'nde Kanyon Alışveriş Merkezi ile Metrocity Alışveriş Merkezleri'nin arasında konumlandırılıyor. 


Skymark projesine ulaşmak için Levent metrosunu, Maslak-Beşiktaş güzergahında çalışan İETT otobüslerini ve Sarıyer-Beşiktaş minibüslerini kullanabilirsiniz.


Araba ile Fatih Sultan Mehmet köprüsünden gelişte, Levent – Sarıyer çıkışı kullanılarak Beşiktaş yönünden Maslak yönüne geçerken, Gültepe sapağından Gültepe’ye saptıktan sonra, yeraltı geçidinden geçip ilk sola dönerek de ulaşabilirsiniz. Proje;  Eriapartners  tarafından yükseliyor...


0212 268 11 44

http://www.eriapartners.com/


projeye sor



Geri Dön