26 / 06 / 2024

S(!)mart City projesinde vade farksız kişiye özel ödemelerle!

S(!)mart City projesinde vade farksız kişiye özel ödemelerle!

Firma: SiYapı ve Şua İnşaat

Proje: S(!)mart City

Uluslararası Finans Merkezi’nin hemen yanında Ümraniye’de inşa edilen S(!)mart City projesi kapsamında kişiye özel vade farkı uygulanmadan taksitlendirme yapılıyor. Projede 2 blok yer alıyor.




S(!)mart City projesi,  SiYapı ve Şua İnşaat  ortaklığı ile yürütülüyor. İstanbul’un en önemli merkezlerinden biri olan Uluslararası Finans Merkezi ’nin hemen yanında Ümraniye’de inşa edilecek proje 2 bloktan meydana geliyor. 


Ümraniye, Ataşehir, Kadıköy, Üsküdar’a, köprülere ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na, okul, hastane ve alışveriş merkezlerine yakın mesafedeki S(!)mart City projesinin arsa alanı 5 bin 300 metrekare olarak belirlendi. 


Projedeki A blok zemin+14 ve B blok ise zemin+15 kattan meydana geliyor. Projedeki daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. 


S(!)mart City projesinde vade farksız kişiye özel ödemelerle!


Toplamda 186 konuttan meydana gelen S(!)mart City projesinde dairelerin alanları şu şekilde tasarlandı:

1+1 daireler 57-73metrekare

2+1 daireler 105-107metrekare

3+1 daireler 157metrekare.


S(!)mart City projesi kapsamında yüzde 1 KDV ile konut sahibi olunuyor. Ayrıca kişiye özel vade farksız ödeme koşulları sunuluyor. 


Teslimlerin 2016 Aralık'ta yapılacağı S(!)mart City projesinde akıllı ev sistemi, ankastre mutfak, kapalı otoparklar, yönetim ofisleri ve lobi, kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, fitness salonu, çocuk oyun alanı, sauna ve buhar odası, basketbol, tenis ve bilardo salonları bulunuyor. 


Adres: Finans Merkezi Bölgesi Site Mah. Yahya Kemal Cad. No:3 Ümraniye – İstanbul


Tel : 0216 533 91 00

Web: http://simartcity.com


projeye sor



Geri Dön