28 / 04 / 2024

S(!)mart City'de firma bünyesinde kişiye özel vade farksız ödeme koşulları!

S(!)mart City'de firma bünyesinde kişiye özel vade farksız ödeme koşulları!

Firma: SiYapı ve Şua İnşaat

Proje: S(!)mart City

Siyapı ve Şua İnşaat ortaklığı ile yürütülen S(!)MART CITY, İstanbul’un en önemli merkezlerinden biri olan Uluslararası Finans Merkezi ’nin hemen yanında Ümraniye’de yükselecek…




S(!)MART CİTY'DE AYRICALIKLI YAŞAMA UYGUN ÖDEMELERLE SAHİP OLMAK İSTİYORSANIZ TIKLAYINIZ


Başta TEM olmak üzere birçok ana artere, Ümraniye, Ataşehir, Kadıköy, Üsküdar’a, köprülere ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na, okul, hastane ve alışveriş merkezlerine yakınlığıyla merkezin merkezinde olma özelliği taşıyor. 


S(!)MART CITY, dahilinde bulunan, akıllı ev sistemi, ankastre mutfak, kapalı otoparklar, yönetim ofisleri ve lobi, kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, fitness salonu, çocuk oyun alanı, sauna ve buhar odası, basketbol, tenis ve bilardo salonlarından oluşan sosyal tesislerle hayatınızı güzelleştirirken; koku ve renk bahçeleri ve meyve ağaçlarıyla aradığınız huzuru ayağınıza getirecek. 


S(!)mart City de firma bünyesinde kişiye özel vade farksız ödeme koşulları!


Lüx konutları, teknolojik altyapısı ve sosyal alanlara gösterdiği özenle dikkat çeken S(!)MARTCITY, yaklaşık 5.300 metrekare alan üzerinde bulunuyor. Yapı içerisinde A ve B Blok olmak üzere 2 blok yer alıyor. A Blok Zemin+14, B Blok Zemin+15 kattan oluşmakta ve toplamda 186 konuttan oluşmaktadır. Standart kat planlarında, 1+1 (57-73metrekare), 2+1 (105-107metrekare) ve 3+1 (157metrekare) daireler yer almaktadır. Daireler, üst katlara çıktıkça Uluslararası Finans Merkezi ve Adalar manzarasına hakim konumda olmaktadır.


S(!)mart City de firma bünyesinde kişiye özel vade farksız ödeme koşulları!


2016 yılı Aralık ayında teslimleri yapılması planlanan projemizde fiyatlar; birimlerin kat yükseklikleri, manzara hakimiyetleri ve şerefiyelerine göre değişmektedir. Ayrıca projemiz %1 KDV avantajına sahiptir. Firma bünyesinde vade farksız ödeme seçeneklerinin yanısıra, peşinat ertelemeli banka kredisi seçeneğinden de yararlanmak mümkün.


Projemiz ve özel ödeme koşulları hakkında daha detaylı bilgi almak için 0216 533 91 00 numaralı telefonumuzdan randevu alarak satış ofisimizi ziyaret edebilirsiniz.


Adres: Finans Merkezi Bölgesi Site Mah. Yahya Kemal Cad. No:3 Ümraniye – İstanbul


S(!)mart City Web Adresi: http://simartcity.com



projeye sor



Geri Dön