01 / 05 / 2024

Snowpark'ı olan tek alışveriş merkezi Torium AVM!

Snowpark'ı olan tek alışveriş merkezi Torium AVM!

Türkiye'nin ilk snowparkı olan Haramidere Torium Alışveriş Merkezi'ndeki "Torium Snowpark", Istanbullular'ın hizmetine sunuldu. Yılın 4 mevsiminde kış sporlarının yapılıp kar oyunlarının oynanabildiği snowpark, 4 bin metrekarelik dev bir alan üz



TÜRKİYE'nin ilk snowparkı olan Haramidere Torium Alışveriş Merkezi'ndeki "Torium Snowpark", Istanbullular'ın hizmetine sunuldu. Yılın 4 mevsiminde kış sporlarının yapılıp kar oyunlarının oynanabildiği snowpark, 4 bin metrekarelik dev bir alan üzerine kuruldu. Kar pistindeki en düşük kar kalınlığı 50 cm'yi aşarken, sıcaklık ise -2 derece oluyor. Parktaki karın kalitesi Uludağ ve Kartalkaya gibi yüksek rakımlı yerlere yağan karın kalitesine eş değer.

İçerisinde kızaklı tüp kaydırak, 55 metrelik 3 sıçrama rampalı snowboard parkuru, çift ahşap kızak rampası, halatlı dağ tırmanışı, kayak eğitim parkuru ve kar oyun alanı bulunan snowparkm kayak ve snowboard eğitimleri vermeye uygun pistleri de bulunuyor.

AYNI ANDA 200 KİŞİ

Eğlence alanında 130 kişi, kayak ve snowboard pistlerinde ise 70 kişinin aynı anda yararlanabildiği Snowpark'ta, dileyenler kayak ve snowboard eğitimleri de alabilecek. Snowpark'ta her türlü kayak malzemesi de temin edilebiliyor.
6 milyon Euro yatırımla hayata geçirilen Torium Snovvpark'm işletmecisi Kıvanç Taşdemir, "Ziyaretçilerimize kıyafetler ve kar botuna kadar herşeyi biz veriyoruz. Türkiye'de ilk olan snowparkta istenildiğinde ders de veriyoruz. 10'u kayak hocası toplam 20 personelimiz ziyaretçilerin hizmetinde" dedi.
Habertürk


Geri Dön