28 / 04 / 2024

Sofa Caddeüstü'nde 740 bin liraya satılık dükkan!

Sofa Caddeüstü'nde 740 bin liraya satılık dükkan!

Firma: Gül İnşaat

Proje: Sofa Cadde Üstü

Gül İnşaat ve Başakşehir Belediyesi ortaklığıyla hayata geçirilien Sofa Bahçeşehir projesinin dükkanları için ihale öncesi ön talepler alınmaya başlandı.. Açık arttırma ile satışa sunulacak dükkanlar Bahçeşehir bölgesine yepyeni bir görünüm kazandıracak..



Bahçeşehir’in merkezinde, göl manzarası ve teras keyfiyle tam bir konfor alanı olarak tasarlanan Sofa Bahçeşehir projesi 1+1’den 4+1’e kadar farklı büyüklüklerde 120 teraslı daire ve 28 adet dükkandan oluşuyor.

 Yatay bir konsept ile inşa edilen Sofa Bahçeşehir sadece 6 kattan oluşan butik bir proje. Projede yer alan dükkanlar  yatırımcıları için tam bir kazanç kaynağı. Büyüklükleri 102 metrekare ile 2 bin 360 metrekare arası değişen 28 adet dükkannın tamamı cadde üstünde ve düzayak girişe sahip. Önünde yer alan bulvarıyla eve gidiş yönündeki caddeüstü dükkanlarda alışverişin rahatlığı ise en önemli ayrıntılar arasında. 2014 Ocak ayında teslim edilecek dükkanların fiyatları 740 bin liradan başlıyor.

3’üncü Havalimanı’na 10 km,  Marmaray  durağına 1 km’den az mesafedeki Sofa Caddeüstü dükkanları 29 Haziran’da gerçekleşecek ihale ile açık arttırma usulü satışa sunulacak… 

Başakşehir Belediyesi ve  Gül İnşaat  güvencesiyle 29 Haziran’da gerçekleşecek ihale ile satışa sunulacak dükkanlar için ön talep alımı başladı. Özellikle bankalardan büyük ilgi gören Sofa Caddeüstü dükkanları Bahçeşehir’in yeni bankalar caddesi olmaya aday. Göletin tam karşısında,  3’üncü havalimanına 10 km, Marmaray durağına ise sadece 800 m uzaklıktaki Sofa Bahçeşehir konumuyla ve yoğun araç ve yaya trafiğiyle şimdiden yatırımcıların göz bebeği oldu. Bahçeşehir’de hafta sonlarının vazgeçilmez keyfi tabii ki Gölet ve gölete Sofa Caddeüstü’nün önünden geçmeden gitmek mümkün değil. Bu sebeple proje alışveriş tutkunları için tam bir cazibe merkezi. İhale tarihine kadar ön taleplerin alınmaya devam edeceği dükkanlar 29 Haziranda açık arttırma usulüyle satışa sunulacak. 

Tamamı cadde cepheli 28 adet dükkandan oluşacak Sofa Caddeüstü’nde bir süpermarket, zincir markalara ait restoranlar, bankalar ve farklı tekstil markalarının yer alması planlanıyor. Projede yer alan dükkanlar ayrıca, birkaç ay içinde tamamlanacak Ispartakule bağlantı yolu ile bölgede bulunan 100 bin konutun taleplerini karşılayacak tek çarşı olma özelliği taşıyacak.   

Kiralama konusunda şimdiden zincir markaların dikkatini çeken ve yoğun bir şekilde ön talep alan caddeüstü dükkanları alıcılarına kiracı konusunda da karlı bir yatırım olanağı sağlayacak.


Telefon:   0212 669 99 90

Web adresi: www.sofabahcesehir.com


projeye sor



Geri Dön