18 / 05 / 2024

SoHo'nun cazibesi, Handerson ile daha da artacak!

SoHo'nun cazibesi, Handerson ile daha da artacak!

12 milyar Euro'luk varlığının yönetimini elinde tutan Handerson Küresel Yatırım, SoHo'nun merkezinde konumlanacak karma kullanımlı proje geliştirme işine girdi



Perakende, ofis ve konut alanlarından oluşan sürdürülebilir karma geliştirme projesi Eric Parry Mimarlık tarafından Soho'nun kalbinde kentsel bir bloğu canlandırmak için tasarlandı.

Proje bünyesinde Büyük Marlborough Caddesi'nde mevcut iki binanın yerine ağırlıklı olarak ofislerin yer alacağı yeni bir bina inşa edilecek. Altı yeni apartman, yaklaşık 7.500 m2'lik alan içinde ofis ve esnek ticari konaklama hizmeti sağlayacak şekilde oluşturulacak 3 adet perakende ünitesini içeriyor. Planın merkezinde Büyük Marlborough Caddesi'nden direk erişilebilirliği sağlayan kamusal bir avlu oluşturma fikri yer alıyor.

Handerson Londra Merkez Ofis Fon Yöneticisi Nick Deacon "Hem Handerson Londra Merkez Ofisi ekibi hem de Soho piyasası için, bu heyecan verici projeyi ileriye taşıyacak bir pozisyonda yer almak, oldukça önemli bir gelişmedir," diyor ve sözlerine "Proje tamamlandığında, portfolyomuza oldukça değerli bir katkı sağlayacak ve mevcut yatırım stratejileri içine oldukça iyi oturacak. Soho, konum itibariyle cazip hale gelmeye devam ediyor ve Soho piyasasına dair görüşlerimiz oldukça olumlu bir çizgide yer alıyor. Projenin yüksek kapasiteli müşterileri çekeceğine eminiz," şeklinde devam ediyor ve ekliyor: "2013'ün sonu ve 2014'nin başlarında projeyi piyasaya sokmayı hedefliyoruz ve bunun sonucunda rekabet notumuzun A olacağına inanıyoruz."

Kaynak: Europe Real Estate
Çeviren: Tuba Kolat


Geri Dön