02 / 05 / 2024

ŞOK marketlerde dev indirim! Duyan koşa koşa gidiyor

ŞOK marketlerde dev indirim! Duyan koşa koşa gidiyor

Son zamanlarda market alışverişi vatandaşın cebini fazlasıyla yakmaya başladı. ŞOK marketlerde ise 27 Temmuz - 2 Ağustos tarihleri arasında kahve fiyatları indirimli olacak.



Çeşitli gıda ürünlerine zam yağmuru devam ederken son dönemde cepleri yakmaya başlayan kahve fiyatları için güzel haber gelmiş durumda. İndirimli ürünleriyle her hafta tüketicilerin durağı olan ŞOK marketlerde kahve fiyatı 27 Temmuz’dan itibaren büyük indirime girecek ve indirimden yararlanmak için yapılması gereken şey belli. Söz konusu indirim 25 lira ve üzeri tutarda alışveriş yapıldığında geçerli olmuş olacak. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön