13 / 05 / 2024

ŞOK Marketler’in mağaza sayısı 10 bini geçerken 9 aylık cirosu 40.6 milyar TL'ye ulaştı!

ŞOK Marketler’in mağaza sayısı 10 bini geçerken 9 aylık cirosu 40.6 milyar TL'ye ulaştı!

2022 senesinin ilk 9 ayında 894 yeni mağaza açan ŞOK Marketler’in toplam mağaza sayısı 10 bin 141 oldu. ŞOK Marketin 9 aylık cirosu ise 40.6 milyar TL'ye ulaştı.



ŞOK Marketler’in mağaza sayısı 10 bini geçerken 9 aylık cirosu 40.6 milyar TL ye ulaştı!

Finansal anlamda başarılı bir dönemi daha geride bıraktıklarını kaydeden ŞOK Marketler CEO’su Uğur Demirel, 3'üncü çeyrek sonuçlarına yönelik değerlendirmesinde şunları söyledi "Güvenilir ve kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla müşterilerine sunan ŞOK Marketler olarak on bininci mağazamızı açmış olmanın gururunu yaşıyoruz. Ayrıca ilk dokuz (9) ayda Nevşehir, Van, Aydın, Bandırma, Malatya ve Çatalca’da olmak üzere altı (6) yeni depo daha açarak hizmet ağımızı genişlettik. Bunun yanında, müşterilerimize en iyi alışveriş deneyimini sunmak için e-ticaret ve dijitalleşmeye büyük önem veriyoruz."

Hizmetlerine Cepte ŞOK uygulamasıyla devam dettiklerine dikkat çeken Demirel "Müşterilerimizin büyük ilgi gösterdiği online ticaret uygulamamız Cepte ŞOK ile online alışverişi tercih eden müşterilerimize market fiyatlarıyla eve ücretsiz teslimat hizmeti sunuyoruz" dedi. 

Sözelerine devam eden Demirel "Türkiye’nin dört bir yanında sürdürdüğümüz yatırımlarımız ve mümkün olan en uygun seviyede tuttuğumuz fiyatlarımızla hem müşterilerimiz hem de ülke ekonomisine katkı sağlıyoruz. Son çeyrekte de müşterilerimize kesintisiz ve kaliteli hizmet sunmaya, yatırım ve istihdamımızı artırmaya devam ederek 2022'yi gurur verici finansal rakamlarla tamamlamayı hedefliyoruz."

ŞOK Markette 6 taksit fırsatı! Projeksiyon cihazı ve televizyon 2799 TL, kanepe 3599 TL! 12 Kasım 2022 fiyat listesi

BİM'de çılgın indirim başlıyor! Elektrikli bisiklet, halı, çanta, çizme! BİM aktüel kataloğu 11 Kasım 2022 fiyat listesi

Carrefoursa Nivea, Neutrogena, Garnier, Vaseline, Sebamed ürünlerde yüzde 50 indirim! 10 Kasım 2022 fiyat listesi


Geri Dön