17 / 06 / 2024

ŞOK marketten çılgın fırsatlar! Dev indirimler bir biri ardına geldi! Fiyatlar birden düştü! Sakın kaçımrayın!

ŞOK marketten çılgın fırsatlar! Dev indirimler bir biri ardına geldi! Fiyatlar birden düştü! Sakın kaçımrayın!

ŞOK markette 12-18 Nisan 2023 tarihleri ​​arasında özel indirimler dikkat çekiyor. Lüks markalı çantalardan akıllı robot süpürgelere, robot süpürgelerden fritözlere uzanan geniş ürün yelpazesi bu hafta ŞOK'ta raflarda yerini alıyor.



ŞOK marketten çılgın fırsatlar! Dev indirimler bir biri ardına geldi! Fiyatlar birden düştü! Sakın kaçımrayın!Şarjlı Saç Sakal ve Favori Düzeltme Makinesi 119,90 TL

Vücut Analiz Baskülü 159,90 TL

Sinbo Torbasız Cyclonic Elektrikli Süpürge 1249 TL

Sillgech Superbright Cam Mopu 99,95 TL

Sillgech Smart Spim Mop 119,90 TL

Temizlik Kovası 44,95 TL

ŞOK marketten çılgın fırsatlar! Dev indirimler bir biri ardına geldi! Fiyatlar birden düştü! Sakın kaçımrayın!ŞOK marketten çılgın fırsatlar! Dev indirimler bir biri ardına geldi! Fiyatlar birden düştü! Sakın kaçımrayın!ŞOK marketten çılgın fırsatlar! Dev indirimler bir biri ardına geldi! Fiyatlar birden düştü! Sakın kaçımrayın!ŞOK marketten çılgın fırsatlar! Dev indirimler bir biri ardına geldi! Fiyatlar birden düştü! Sakın kaçımrayın!ŞOK marketten çılgın fırsatlar! Dev indirimler bir biri ardına geldi! Fiyatlar birden düştü! Sakın kaçımrayın!

A101'den çılgın indirimler başladı! Tost peyniri, sucuk, yumurta, tahin, daha neler neler... Sakın ama sakın kaçırmayın!
İstanbul'da yaşayanlar için uyarı: Bazı seferler iptal edildi. Yola çıkmadan önce lütfen güncel listeyle kontrol edin!
İslam Memiş, kırmızı alarm vererek yarın için dikkat çekti! Son dakika, acilen bakın!

Geri Dön