27 / 04 / 2024

Solarkent'den A Yaşam dergisinin bahar sayısı!

Solarkent'den A Yaşam dergisinin bahar sayısı!

İnşaat sektörüne Solarkent projesiyle iddialı bir giriş yapan Aydınlı Yapı 'nın kaliteli yaşam dergisi “A Yaşam ”ın bahar sayısı okuyucularla buluştu. Dergide Aydınlı 'dan haberlerin yanı sıra moda, sanat, teknoloji dünyasından son gelişmelere yer verili



İnşaat sektörüne Solarkent projesiyle iddialı bir giriş yapan Aydınlı Yapı 'nın kaliteli yaşam dergisi “A Yaşam ”ın bahar sayısı okuyucularla buluştu. Dergide Aydınlı 'dan haberlerin yanı sıra moda, sanat, teknoloji dünyasından son gelişmelere ve ünlü isimlerle röportajlara yer veriliyor.

Aydınlı 'nın inşaat sektöründeki iddiasını ortaya koyan Solarkent projesinde sona gelindiğini belirten Aydınlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Kavurmacı, konutların ev sahiplerine teslim edilmeye başlandığını müjdeledi. A+ enerji sınıfı bir proje olarak tanımlanan Solarkent'te enerji tasarrufunun temel ilkeler arasında yer aldığını vurgulayan Kavurmacı, “En ileri inşaat teknolojileri ile en üstün yalıtım teknolojilerini birleştiren Solarkent, kışın daha az ısınma, yazın da daha az soğutma gideri gerektirecek. Bahçe bakımında kullanılacak yağmur suyu filtreleme ve depolama sistemleri sayesinde doğal kaynaklar Solarkent 'lilerin hizmetine sunulurken genel giderler de asgariye indirilmiş olacak ” dedi.

“A Yaşam ”ın bahar sayısında İETT Genel Müdürü Dr. Hayri Baraçlı ile metrobüs sistemi, mobilya tasarımcısı Halit Berker 'le dekorasyon trendleri, bireysel gelişimci Nil Gün 'le modern yaşam, Okyanus Kolejleri Genel Müdürü Nazım Boduroğlu ile mutlu çocuk yetiştirme, Peryön Genel Sekreteri İdil Türkmenoğlu ile satışta kariyer yapmak
üzerine yapılmış röportajlar yer alıyor. Ayrıca taze Solarkent 'li Karabulut ailesiyle yapılmış söyleşinin ve psikiyatri uzmanı Nevzat Tarhan 'ın batılılaşma ve modernleşmenin ayrımı konulu makalesinin yanı sıra moda, sağlık ve çevre konularında haberler de okurlarla buluşuyor.

İki ayda bir yayınlanan “A Yaşam ” dergisi, 5000 adet dağıtılıyor.


Geri Dön